Politiebericht Boxtel 27-11-2001
Politiebericht district Aa & Dommel

TE VEEL GEDRONKEN

In de nacht van maandag op dinsdag is een 66-jarige man uit Helvoirt bekeurd. De man reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. Hij kreeg een rijverbod van 4 uur. De con-trole vond plaats op de Broekwal in Helvoirt. In dezelfde nacht werd ook een 49-jarige man uit Boxtel bekeurd. Hij reed met een auto ter-wijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod van 3 uur. De controle vond plaats op het Kapittel in Boxtel.

INBRAAK BEDRIJF, Nijnsel

In de nacht van maandag op dinsdag is ingebroken in een bedrijf aan de Sonseweg in Nijn-sel. Een deur van het bedrijf werd opengebroken. Vanuit het bedrijf werd een sigarettenau-tomaat gestolen.

INBRAAK BEDRIJF, Vught

In de nacht van maandag op dinsdag is ingebroken in een bedrijf aan de Ketting in Vught. Een ruit van het bedrijf werd vernield, waardoor men binnen kon komen. Twee computers werden gestolen.

AUTO GESTOLEN, Sint Michielsgestel

In de nacht van maandag op dinsdag is vanaf de Geelgors in Sint Michielsgestel, een witte Opel Kadett gestolen. De auto is dinsdagmorgen terug gevonden aan de Ouden Molenheide in Schijndel.

SNELHEIDSCONTROLE, Vught

Dinsdagmiddag is snelheidscontrole gehouden op de Aert Heymlaan in Vught Op deze weg, waar 50 km/u gereden mag worden, werden 404 voertuigen gecontroleerd. Hiervan reden er 64 te hard. De hoogste snelheid was 85 km/u.