BUREAU PETER SCHUITEN
Persuitnodiding 22-11: Kookboekpresentatie Hotel New York
Presentatie kookboek chef-kok Hotel New York
Op donderdag 22 november presenteert Michael van der Struis - de
kersverse chef-kok van Hotel New York in Rotterdam - zijn nieuwe
kookboek. Deze feestelijke gelegenheid, waarbij wij u bij deze
graag willen uitnodigen, vindt plaats in de Bibliotheekzaal in
Hotel
New York en zal duren van 18:00 t/m 21:00 uur.
De titel van het boek is 'Het Groene Kookboek'. De nadruk ligt op
groente, kruiden en fruit. Het is bedoeld voor mensen die nog niet
zoveel ervaring hebben met koken en toch wat bijzonders op tafel
willen zetten. Het bevat dan ook recepten die makkelijk te bereiden
zijn en ingrediënten die in iedere supermarkt verkocht worden.
Het kookboek heeft een zeer opvallende vormgeving, die is verzorgd
door Dorine de Vos en Carolien Zeevat. Dorine de Vos is tevens
verantwoordelijk geweest voor de inrichting van Hotel New York. Het
boek telt 127 pagina s, meer dan 100 recepten en zal in de
boekhandel verkrijgbaar zijn voor 13 euro 50.
Michael van der Struis werkt al sinds de start - zo n 9 jaar geleden
-
bij Hotel New York en heeft 3 maanden geleden voormalig chef-kok
Jaap Grootenboer opgevolgd. Daarvoor was hij werkzaam bij Paul
Vagel in Duurstede. Zijn inspiratie heeft Michael gehaald uit zijn
culinaire ervaring in Hotel New York en uit zijn eigen moestuin.
Voor meer informatie over de perspresentatie kunt u bellen met de
uitgever van het kookboek: Maartje Lieshout van Bzztôh, tel.
070-3632934 of 06-24552404.
22 nov 01 09:08