Ingezonden persbericht


Nieuw: 140 adapters van iWay Software voor Microsoft BizTalk Server 2000

iWay adapters verbinden BizTalk Server 2000 naadloos met meer dan 140 applicaties en technologieën en breiden imposante adapterverzameling BizTalk Server verder uit

Amstelveen, 21 november 2001 iWay Software, een bedrijf van Information Builders en marktleider in middleware voor de integratie van data en applicaties, biedt nu meer dan 140 adapters voor BizTalk Server 2000, de gebruikersvriendelijke integratieoplossing van Microsoft. De adapters stellen klanten in staat om BizTalk Server 2000 zowel te gebruiken met applicaties van bijvoorbeeld Siebel, Oracle, PeopleSoft en SAP als met zeer ongelijksoortige en complexe legacy applicaties en data. iWay Software en Microsoft hebben nauw samengewerkt om te zorgen voor een naadloze integratie van de adapters met BizTalk. De adapters vormen een uitbreiding op de bestaande BizTalk Server-adapterverzameling, die daarmee een van de grootste in de industrie is geworden.

BizTalk Server 2000 is gebaseerd op XML en SOAP en combineert technologie voor Enterprise Application Integration (EAI), business-to-business integratie en de automatisering van bedrijfsprocessen. Bedrijven kunnen hiermee eenvoudig XML Web services opzetten en snel dynamische bedrijfsprocessen ontwikkelen die verschillende applicaties, platformen en bedrijven overspannen. De iWay-adapters benutten de implementatie van Microsoft s Web services om een volledig codevrije toegang tot applicaties en data, op meer dan 35 verschillende platformen te bieden. BizTalk Server vormt op deze manier gemakkelijk het centrum van een veelomvattende geïntegreerde bedrijfsarchitectuur.

"We hebben voor iWay gekozen vanwege de diepgaande kennis van mainframe computers en legacy platformen," vertelt Eric Swift, hoofd productmanagement van BizTalk Server Adapter en strategiepartner bij Microsoft. "De adaptersoftware van iWay maakt bijna alle maatwerk softwarecode overbodig waarmee dergelijke systemen normaal gesproken met elkaar verbonden worden. Klanten kunnen hun legacy systemen en pakketsoftware volledig benutten, terwijl ze die snel en tegen lage kosten kunnen invoegen in strategische systemen als BizTalk Server en het .NET raamwerk."

"BizTalk Server is een zeer gebruikersvriendelijk, point-and-click hulpmiddel voor alle soorten van integratie," zegt John Senor, directeur van iWay Software. "Maar als klanten softwarecode moeten gaan schrijven voor pakketsoftware als SAP, transactiesystemen als CICS, of legacy data verliezen ze tijd en momentum bij hun integratieprojecten. iWay brengt meer systemen binnen bereik met minder systeemcode dan welke leverancier op de markt ook. Daardoor kosten integratieprojecten minder tijd en geld en zijn klanten veel flexibeler dan met handgecodeerde adapters."

Meer informatie over de adapters van iWay kunt u vinden op http://www.iwaysoftware.com/products/kicorsoft/biztalk.html.

iWay Software
iWay Software, een dochterbedrijf van Information Builders, is marktleider in middleware die e-business initiatieven versnelt door de snelle integratie van complexe back-office systemen. Het bedrijf voorziet in technologie die e-commerce, B2B, EAI en toepassingen voor mobile business integreert. Gespecialiseerd in het aansluiten van nieuwe e-business applicaties op back-office systemen, inclusief legacy informatiesystemen, biedt iWay Software ongeëvenaarde toegang tot meer dan 140 niet-relationele, relationele, transactie- en applicatie-databronnen. De oplossingen van iWay Software zorgen voor een aanzienlijke vermindering van de tijd, kosten, inspanningen en risico s van integratieprojecten in bedrijven. Meer informatie is te vinden op www.iWaysoftware.com.

Perscontacten:

Marianne Jelgerhuis

(020) 456 33 67

marianne.jelgerhuis@ibi.nl

www.informationbuilders.nl

Theo Loth

0653 497 173

theo.loth@loth.nl