21/11/2001

SSMWSociety Awards 2001

naar Gall & Gall Exclusief en The Hielander

Met een uitgebreid whiskydiner is de uitreiking van de Scotch Single Malt Whisky Society Awards 2001 gevierd. Op 15 november ontving de goedlachse Wullie Macmorland in zijn restaurant, The Hielander in Alkmaar, de SSMWSociety Award voor de beste restaurateur. De Award voor de beste slijter is uitgereikt aan de heer Wim van Bruggen en zijn team van Gall & Gall Exclusief in Amsterdam.

Macmorland heeft zijn kennis van de Schotse whisky meegekregen van thuis. Vol enthousiasme deelt hij de kennis van zijn uitgebreide assortiment Single Malts met zijn gasten. Van Bruggen en zijn team onderscheiden zich eveneens door een imposante collectie van de Schotse drank. Menig liefhebber - van buurtbewoner tot buitenlandse toerist - weet de weg naar deze uitgebreide selectie van Scotch Single Malts in het centrum van Amsterdam te vinden.

De Awards werden uitgereikt door de burgemeester van Alkmaar, mevrouw drs.
M. van Rossen. Zij vertrouwde het gezelschap bij deze gelegenheid toe zelf een groot liefhebber te zijn van een goede Scotch Single Malt.

The Hielander Gall & Gall Exclusief
Ridderstraat 15 Nieuwezijds Voorburgwal 226a
1811 EX Alkmaar 1012 RR Amsterdam
(072) 512 00 15 (020) 421 83 70

De Scotch Single Malt Whisky Society
De SSMWSociety heeft als doel de kennis en bekendheid van Scotch Single Malt Whisky in Nederland te vergroten. De vereniging is op 19 november 1990 opgericht door de belangrijkste whisky-importeurs van Nederland. Voor meer informatie over de SSMWSociety en haar activiteiten, zoals de Nosing & Tastings en de Whisky Trails, zie
www.ssmwsociety.nl

---

-