Gemeente Hoogezand-Sappemeer

persberichten

(terug)

Hoogezand, 16 november 2001 Persbericht 2001/82

Koninklijke onderscheiding

Woensdag 21 november 2001 reikt burgemeester mevrouw M. Salet een Koninklijke onderscheiding uit aan de heer J.J. Kremer te Hoogezand ter gelegenheid van zijn afscheid als voorzitter van de Vereniging voor Christelijk Onderwijs Midden Groningen in de gemeenten Hoogezand-Sappemeer en Slochteren. De heer Kremer is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

De heer Kremer (52) is werkzaam als hoofd van de Afdeling Beheer van de gemeente Hoogezand-Sappemeer. Daarnaast heeft hij zich vanaf 1988 op bestuurlijk niveau verdienstelijk gemaakt voor het christelijk basisonderwijs in zijn woonplaats en in de regio. Hij heeft daarbij een belangrijke stimulerende rol vervuld bij de instandhouding en ontwikkeling van het christelijk onderwijs en bij het fusie- en veranderingsproces in de schoolverenigingen. Daardoor kan hij worden gekwalificeerd als iemand die werkzaamheden heeft verricht die voor de samenleving een bijzondere waarde hebben' en als iemand die anderen heeft gestimuleerd.

De heer Kremer heeft zich ingezet als lid van de schoolcommissie van de CBS De Regenboog in Hoogezand, belast met bouwzaken, voorzitter van het bestuur van de CBS De Regenboog, bestuurslid en later voorzitter van de Vereniging voor Christelijk Onderwijs in Hoogezand-Sappemeer en voorzitter van de Vereniging voor Christelijk Onderwijs Midden Groningen.

(top)