Politiebericht Cuijk 21-11-2001
Politiebericht district Land van Cuijk

VERKEERSONGEVAL MET LETSEL

Bij een verkeersongeval op de A73 onder Cuijk is woensdagmorgen rond 08.50 uur een 27 jarige vrouw uit Boxmeer gewond geraakt. Zij reed op haar motor achter een personenauto en zag vermoedelijk te laat dat haar voorganger remde. Zij botste tegen de achterzijde van deze auto, bestuurd door een 24 jarige inwoonster van Haps en kwam ten val. Het slachtoffer is met onbekend beenletsel naar het ziekenhuis in Boxmeer.

Bij een verkeersongeval op de Provincialeweg in Beugen zijn woensdagmorgen rond 10.00 uur 4 personen gewond geraakt. Een 61 jarige vrouw uit Gennep reed over de Provincialeweg in de richting Boxmeer. Uit tegenovergestelde richting naderde een 71 jarige automobilist uit Beugen die linksaf de Lange Heggen in wilde rijden. Hij botste frontaal op de tegemoetkomende auto. Het slachtoffer uit Beugen is met onbekend letsel naar het ziekenuis in Nijmegen gebracht. De 61 jarige vrouw en twee vrouwen (leeftijden onbekend) die bij haar in de auto zaten zijn voor controle naar het ziekenhuis in Boxmeer gebracht.

INBRAKEN IN WONINGEN

In de nacht van dinsdag op woensdag is ingebroken in twee woningen in Ledeacker. In dezelfde nacht werd in Sint Anthonis een bestelauto gestolen en in Ledeacker probeerden onbekenden een auto weg te halen. De gestolen auto is woensdagmorgen aan de Hoefstraat in Sint Anthonis teruggevonden. In en bij de auto trof de politie twee verwarmingsketels en een computer aan die uit de woningen in Ledeacker gestolen bleken te zijn.