Politiebericht Uden 21-11-2001
Politiebericht district De Leijgraaf

AANHOUDING NA INBRAAK

De politie heeft dinsdagavond een 37 jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden op verdenking van inbraak. Getuigen zagen een onbekende man op een bouwterrein aan de Rooijsestraat in Uden lopen waarop de politie is gewaarschuwd. De agenten troffen de man even later aan in een bouwkeet die opengebroken bleek te zijn. Hij is aangehouden en ingesloten voor verhoor.

AANHOUDING

De politie heeft woensdagmorgen een 21 jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden die aan de Eisenhowerweg in Veghel in een gestolen auto zat. De man werd door getuigen slapend aangetroffen. Toen hij gewekt werd door de politie probeerde hij alsnog weg te rijden. Hij is onder hevig verzet aangehouden en ingesloten voor verhoor. De auto bleek eerder in de nacht in Elsendorp gestolen te zijn.

DIEFSTAL KOFFIE

Dinsdagavond rond 20.15 uur werd in een bedrijf aan de Corridor in Veghel een man overlopen die koffie weg wilde halen. Bij het zien van de getuige liet hij alles vallen en vluchtte naar buiten waar hij in een auto stapte. Bij die auto bleek een tweede man te staan. Het bedrijf mist een klein aantal pakken koffie.

INBRAAK IN WONING

Dinsdagavond is ingebroken in een woning aan de Bunders in Veghel. Nadat een raam was vernield is een gedeelte van de woning doorzocht. Het is nog onbekend wat er is buitgemaakt.

Woensdagmorgen is ingebroken in een pand aan de Wieken in Uden. Via een openstaand raam zag een onbekende kans binnen te komen. Uit het pand verdween een geldkistje met een klein geldbedrag.

INBRAAK IN VRACHTAUTO

In de nacht van dinsdag op woensdag is ingebroken in een vrachtauto die geparkeerd stond op een parkeerplaats aan de A50 onder Schaijk. De chauffeur, die in de auto lag te slapen, werd wakker van gestommel. Toen hij ging kijken bleek de laaddeur van zijn auto open gebroken te zijn. Hij mist een doos met bestek, waarde ongeveer f. 100,-.