Politiebericht Boxtel 21-11-2001
Politiebericht district Aa en Dommel

VERVOLG STEEKPARTIJ, Boxtel

Een eerste onderzoek heeft aangetoond dat door een van de twee mannen met een vuistvuurwapen is geschoten bij de vechtpartij. Zowel dat vuurwapen als het mes waarmee gestoken is zijn inmiddels inbeslaggenomen en veiliggesteld. Verder heeft het onderzoek aangetoond dat de oorzaak van de vechtpartij vermoedelijk moet worden gezocht in de relationele sfeer. En zou mogelijk verband houden met een verbroken relatie. De verwondingen van het 28-jarige slachtoffer blijken van dien aard te zijn, dat het verantwoord was om de man op een politiebureau in te sluiten. Verder onderzoek zal hier meer duidelijkheid in moeten verschaffen. Woensdagmorgen heeft ook de eerste nazorg aan de kinderen en de ouders plaats gevonden bij de school. De kinderen zijn klassikaal opgevangen en begeleid, terwijl de ouders in de gymzaal zijn opgevangen. De komende tijd zal de school zeker bij de kinderen een vinger aan de pols houden.

SNELHEIDSCONTROLE, Haaren

Dinsdagmiddag is snelheidscontrole gehouden op de N65 onder Haaren. Op deze weg, waar 80 km/u gereden mag worden, werden 30 bestuurders bekeurd. De hoogste snelheid was 127 km/u.

AANRIJDING EN TE VEEL GEDRONKEN, Haaren

Dinsdagavond werd een aanrijding gemeld op de N65 onder Haaren. Een auto, bestuurd door een 61-jarige man uit Poppel was achter tegen een voor hem rijdende auto gereden. Bij controle bleek de man uit Poppel te veel te hebben gedronken. Hij kreeg een rijverbod van 8 uur en zijn rijbewijs werd ingevorderd.

RIJBEWIJS KWIJT VOOR TE HARD RIJDEN, Vught

Dinsdagavond is van een 26-jarige man uit Tilburg het rijbewijs ingevorderd. De man reed met zijn auto met een snelheid van 159 km/u over de Rijksweg N65 onder Vught. Ter plaatse geldt een maximumsnelheid van 80 km/u.

MAN GEWOND BIJ ONGEVAL, Vught

In de nacht van dinsdag op woensdag is een 23-jarige man uit Goes met zijn auto op de Honderdmorgensedijk in Vught van de weg geraakt en in de sloot terechtgekomen. De man is met nek en borstklachten overgebracht naar een ziekenhuis in `s-Hertogenbosch.

TE VEEL GEDRONKEN, Sint Michielsgestel

In de nacht van dinsdag op woensdag is een 40-jarige man uit sint Michielsgestel bekeurd. De man reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. Hij kreeg een rijverbod van 5 uur. De controle vond plaats op de Esscheweg in Sint Michielsgestel.

MAN AANGEHOUDEN, Vught

In de nacht van dinsdag op woensdag is een 41-jarige man uit Vught aangehouden. De man had zijn 35-jarige echtgenote na een ruzie met kokend water overgoten. De vrouw liep daarbij brandwonden op aan armen en gezicht. De man is voor verder onderzoek ingesloten.

INBRAAK WONING, Den Dungen

In de nacht van dinsdag op woensdag is ingebroken in een woning aan de Bosscheweg in Den Dungen Een deur aan de achterzijde van de woning werd opengebroken. De benedenverdieping werd doorzocht. Vanuit een kantoorruimte werd een onbekend geldbedrag gestolen.

AUTO GESTOLEN, Sint Oedenrode

In de nacht van dinsdag op woensdag is vanaf de Heistraat in Sint Oedenrode een rode Mercedes 190 E gestolen. Het kenteken van de auto is YX-01-JZ.

INBRAAK BEDRIJF, Haaren

Afgelopen nacht is ingebroken in een bedrijf aan de Tempeliersweg in Haaren. Een deur werd opengebroken waardoor men binnen kon komen. Vanuit het bedrijf en de aangrenzende woning werden camera`s, een laptop en geld gestolen.