WEBKETEER BV

Website geeft bankgeheimen prijs!

De website www.faillissement.nl die vandaag geïntroduceerd is laat de ondernemer een kijkje nemen achter de coulissen van de afdeling Bijzonder Beheer van banken.
Op de site worden trucs onthuld waar banken gebruik van kunnen maken wanneer de continuïteit van de onderneming ter discussie staat. Ondernemers die hun onderneming door zwaar weer moeten loodsen worden door het raadplegen van de website beter voorbereid op moeilijke gesprekken met de bank.
De website faillissement.nl is een info-portal die tot doel heeft ondernemers tools aan te reiken om een onderneming door zwaar weer te loodsen en een faillissement te voorkomen. De tekst, geschreven door een ervaren bedrijfsjurist en curator, geeft onder meer een heldere analyse van de belangrijkste oorzaken van een faillissement en overwegingen die de ondernemer moet maken als een doorstart overwogen wordt. Verder geeft de site tal van tips om niet in valkuilen te stappen. Ook geeft de site een duidelijk overzicht van alle juridische handelingen die vaak binnen een korte tijd gedaan moeten worden. Via het onderdeel interactief kunnen ondernemers ervaringen uitwisselen. Via de helpdesk kunnen ondernemers vrijblijvend vragen stellen of een beroep doen op een rescueteam van deskundige juristen en financiële specialisten.
Door een samenwerking met de Kamers van Koophandel kan via de site rechtstreeks het faillissementenregister van de Kamers van Koophandel geraadpleegd worden.

Voor een toelichting op het persbericht kunt u met Antonie Kerstholt, managing director van Webketeer, contact opnemen, tel.nr.
050-5263562.

21 nov 01 11:55