Ingezonden persbericht

D Soft kondigt D-PDF Server aan,
een krachtig server-gebaseerd document conversie-systeem

D Soft lanceert een krachtig server-gebaseerd document conversie-systeem om een groot aantal document formaten te converteren naar Adobe PDF files.

Drongen (Gent),België,20 November 2001 -
D Soft nv kondigt vandaag de beschikbaarheid aan van de D-PDF Server. Dit nieuwe product is een aanvulling op de huidige aanbieding van D Soft in de lijn van ePaper Oplossingen.

Het is het resultaat van een duidelijke behoefte aan een gecentraliseerde manier om verschillende typen documenten om te zetten naar het Portable Document Format (PDF). Communiceren met Adobe PDF documenten is dé manier bij uitstek om 'final form documenten ' over de aardbol te versturen of te verspreiden op het corporate intranet.. Reviewen,toevoegen van commentaren en electronisch tekenen van rapporten,contracten, corporate documenten,presentaties en marketing materiaal zijn maar een paar van de vele toepassingsgebieden van het PDF document formaat.
Veelal is het nochtans zo dat de originele documenten vaak gecreëerd worden in de Office omgeving,gebruikmakend van tools zoals Microsoft Excel,Word en PowerPoint,om er maar enkele te noemen.
Een robuust conversie-systeem om deze 'native ' documenten om te vormen tot portable Adobe PDF documenten kan dan ook een welkom hulpmiddel zijn in de dagelijkse werkomgeving.Die manier van werken draagt er zorg voor dat wat we ook communiceren, het document op elk platform,op gelijk welk ogenblik en op gelijk welk toestel,kan gelezen, geprint,doorzocht en genavigeerd worden,exact zoals het bedoeld was door de maker van het document.
D Soft ontwikkelde D-PDF Server,een krachtig systeem om een groot aantal documenten te converteren naar Adobe PDF.
De D-PDF Server is een conversie omgeving voor het Windows operating system,opgebouwd rond de kracht van de Adobe Acrobat Distiller Server technologie (meer info over Distiller Server op www.adobe.com),welke garant staat voor de best mogelijke PDF documenten en steeds de laatste PDF technologie ondersteunt.
Met absoluut geen installatie van software op client-niveau,D-PDF Server is een echte server gebaseerde applicatie,kunnen de resources van een bedrijf gefocuseerd blijven op wat ze het beste doen.
"Bedrijfsprocessen verschuiven al enige tijd naar web-gebaseerde integratie...wel,dit is een mooi voorbeeld daarvan.D-PDF Server is waarschijnlijk 'Dé' PDF Server op de planeet." zegt Bruno Van Hecke,Business Development Manager bij D Soft."Het is robuust,makkelijk te installeren,compleet web-gebaseerd zodanig dat gebruikers de conversie kunnen starten vanuit hun vertrouwde web browser en het is gebouwd op bewezen technologie."

"Wat onze klanten willen is een instrument waarmee ze de perfecte balans kunnen regelen tussen de "occasionele gebruikers " die af en toe documenten moeten omzetten en de "power users " die voor het uitvoeren van hun taken terugvallen op Adobe Acrobat en Acrobat Approval.De D-PDF Server combineert het beste van de twee werelden." Deze oplossing geeft ICT verantwoordelijken en ICT administrators totale controle over de conversie settings die men dient te gebruiken binnen de organisatie.De 'eindgebruiker ' kan zijn of haar document(en)via de web browser versturen en ontvangt daarop volgend het geconverteerde PDF document(en)terug op de desktop.Dit proces kan via verschilllende wegen verlopen (e-mail,browser,ftp,...).
D-PDF Server is tevens modulair van opbouw en kan dus uitgebreid worden met extra functionaliteit.
"In toekomstige releases zullen we meer functionaliteit toevoegen aan het systeem zoals Server Based Signing,checken van de PDF documenten,time stamping en andere nuttige functionaliteit." legt Frank Delanghe,,Managing Director van D Soft,verder uit. Wilt u graag meer vernemen over de D-PDF Server of wilt u het systeem testen? Contacteer dan vandaag nog D Soft of bezoek de website om te ontdekken wat D-PDF Server morgen kan betekenen voor uw bedrijf.
Beschikbaarheid en prijs
D-PDF Server 1.0 zal beschikbaar zijn in December 2001 op het Windows-platform. Er zullen twee versies beschikbaar zijn,een met een 100-user licentie en een voor een ongelimiteerd aantal gebruikers op bedrijfsniveau. Meer informatie kunt u vinden op de D Soft website (www.dsoft.be) Over D Soft
D Soft (www.dsoft.be)is ontstaan in 1996 en levert oplossingen om electronische documenten te creëren,converteren,beveiligen,verspreiden en electronisch te ondertekenen. Als een Adobe Acrobat ontwikkelaar,implementeert D Soft ePaper Solutions met een perfecte balans tussen standaard applicaties zoals Adobe Acrobat en Acrobat Approval en de eigen producten zoals D-PDF Server en D-PDF OTF (on-the-fly). D Soft is gevestigd in Drongen (Gent),België,en levert een belangrijke bijdrage tot de ePaper markt in de Benelux en verder.
2001 D Soft.Alle rechten voorbehouden.
D Soft en het D Soft logo zijn handelsmerken van D Soft nv. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars.

D Soft nv * Boelenaar 1,9031 Drongen,België * Tel.+32 (0)9 372 70 41 Fax +32 (0)9 372 41 66 Bank Fortis 290-0358045-39 * HRG 178003 * BTW 455.351.751 * e-mail info@dsoft.be * internet www.dsoft.be