Politiebericht Den Bosch 20-11-2001
Politiebericht district Den Bosch

FIETSSTER OVERLEDEN (S-Hertogenbosch)

Vanmorgen kwam op de Van Broeckhovenlaan in haar woonplaats s-Hertogenbosch een 44-jarige fietsster ten val en overleed. Onderzoek heeft inmiddels uitgewezen dat de vrouw niet tengevolge van de val is overleden, maar dat er sprake is van een natuurlijke dood. Zij is tijdens het fietsen onwel geworden, kwam ten val en overleed ter plaatse.

VERKEERSCONTROLE (s-Hertogenbosch)

Vanmorgen is op de Stationsweg in s-Hertogenbosch een verkeerscontrole gehouden waaraan door ongeveer tien politiemensen is deelgenomen. De controle was algemeen en richtte zich zowel op auto- als op bromfietsverkeer. In totaal zijn er 40 processen-verbaal opgemaakt voor feiten als het hebben van een te groot motorvermogen op de bromfiets en/of snorfiets, het niet dragen van de helm en het niet dragen van de autogordel. Twee bromfietsen zijn uit het verkeer genomen om nader door de verkeerstechnische dienst te worden onderzocht.

DIEFSTAL PERSONENAUTO (s-Hertogenbosch)

Vanmorgen ontdekte de eigenaar van een grijze Volkswagen Sharon dat zijn auto, die hij daar zondagavond had geparkeerd gestolen was. De auto was voorzien van het kenteken XS-LV-75.

DIEFSTAL BESTELAUTO (Oudheusden)

Maandagavond is vanaf een terrein van een bedrijf aan de Herptseweg in Oudheusden een paarse bestelbus van het merk Mercedes en voorzien van het kenteken VV-FR-49 weggenomen.

MISHANDELING (Vlijmen)

Een 32-jarige inwoner van Elshout heeft vandaag aangifte gedaan van een zondagavond gepleegde mishandeling. Het slachtoffer liep die dag rond half zeven met enkele bekenden over de Pieter Bruegelstraat in Vlijmen. Omdat er een onbekende man tegen een heg stond te urineren zei een van zijn bekenden daar iets van. Korte tijd daarna kwam deze onbekende man naar hen toegelopen en deelde onmiddellijk enkele klappen uit in het gezicht van het slachtoffer. Deze liep hierdoor een gehavend gezicht op. Het slachtoffer zag kans van zijn belager weg te vluchten. Vermoedelijk is ook een van de kennissen van het slachtoffer daarna mishandeld. Deze heeft echter geen aangifte gedaan bij de politie.

BROMFIETSER GEWOND (Drunen)

Maandagmiddag is op de kruising van de Grotestraat met de Burg. Steinbachstraat in zijn woonplaats Drunen, een 19-jarIge bromfietser gewond geraakt. Hij is met een fikse kniewond overgebracht naar het ziekenhuis in Tilburg. De bromfietser reed over de Grotestraat en werd op de kruising aangereden door een naar de Burg. Steinbachstraat afslaande personenauto bestuurd door een 58-jaruge vrouw uit Drunen.

BEDRIJFSINBRAAK (Rosmalen)

Maandagavond is er ingebroken in een bedrijf aan het Westeind in Rosmalen. Na het ingooien van een ruit is men er met computerapparatuur vandoor gegaan.

INBRAAK (s-Hertogenbosch)

Uit een pand aan de Orthenseweg in s-Hertogenbosch is maandagavond een laptop weggenomen. De dief heeft zich waarschijnlijk in laten sluiten want bij politieonderzoek zijn alleen braaksporen aangetroffen aan de binnenzijde van een toegangsdeur.

DIEFSTAL VRACHTAUTO (s-Hertogenbosch)

Vanaf een bedrijfsterrein aan de Ketelaarskampweg in s-Hertogenbosch is afgelopen nacht een vrachtauto (trekker) van het merk Mercedes Benz, type 1524, kleur geel en voorzien van het kenteken BD-ZH-20.

WONINGINBREKER AANGEHOUDEN (Hintham)

Maandagmiddag is in de wijk Hintham een 28-jarige inwoner van Drunen aanhouden op verdenking van het plegen van een woninginbraak aan de Hendrik Wiergersmalaan in Rosmalen. Een getuige zag dat twee personen aan de achterzijde van de woning stonden en vermoedelijk bezig waren in de woning in te breken. Deze getuige alarmeerde de politie die een van de verdachten in de omgeving kon arresteren. Onderzoek aan de woning wees uit dat men daar binnen is geweest maar waarschijnlijk niets heeft weggenomen. De tweede verdachte is ontkomen.