CTB

ADP verkoopt divisie Flex Software & services aan CTB Holding Gebruikers Vereniging BMS nu op eigen site! Fundamenteel Nieuwsbrief Speciaal
PowerProject Teamplan 6.1: dè nieuwe generatie in projectmanagement!

22 november 2001

P E R S B E R I C H T

ADP verkoopt divisie Flex Software & services aan CTB Holding

Capelle aan de IJssel / Ede, 19 november 2001 - ADP Nederland, marktleider in systemen en services voor human resource management, salarisverwerking en tijdregistratie heeft vandaag de divisie Flex Software & Services verkocht aan CTB Holding.

ADP Nederland heeft besloten zich terug te trekken uit de dienstverlening aan uitzendbureaus. De producten en diensten van haar divisie Flex Software & Services passen niet langer binnen de strategie van ADP Nederland.

De producten en diensten van CTB Holding zijn specifiek gericht op de sectoren bouwnijverheid en flexmarkt. Door de overname van divisie Flex Software & Services van ADP versterkt CTB haar positie in de flexmarkt.

ADP en CTB zijn op 16 november jl. tot overeenstemming gekomen. De samengevoegde specialismen van beide ondernemingen sluiten goed aan op de door de flexmarkt gevraagde IT-diensten en geven invulling aan de door de markt gewenste continuïteit. Flex Software & Services zal in de loop van 2002 verhuizen naar het nieuwe hoofdkantoor van CTB te Ede.

ADP Nederland BV biedt systemen en services voor human resource management, salarisverwerking en tijdregistratie. ADP Nederland BV is het grootste bedrijf in Nederland dat de verwerking van salarisgegevens en personeelsinformatie als kernactiviteiten heeft. Het bedrijf telt 482 medewerkers en heeft een omzet van 125 miljoen gulden. Ruim 900.000 werknemers in Nederland ontvangen maandelijks hun loonstrook van ADP Nederland BV. Het hoofdkantoor is gevestigd te Capelle aan de IJssel, het kantoor te Utrecht richt zich op de semi-overheid en non-profit instellingen.
ADP Nederland is een dochteronderneming van het beursgenoteerde moederconcern Automatic Data Processing Inc. Wereldwijd verwerkt ADP salarissen voor meer dan 30 miljoen werknemers. De mondiale omzet bedraagt 7 miljard US-dollar.

CTB Holding BV is gevestigd in Ede en heeft momenteel circa 160 personeelsleden in dienst en realiseerde in 2000 een omzet van ruim 28 miljoen gulden. De ICT- activiteiten van CTB betreffen de ontwikkeling, implementatie en ondersteuning van software voor de bouwnijverheid, de uitzend- en detacheringsbranche. Zij verzorgt eveneens voor deze branches de loon- en salarisverwerking. Voor uitsluitend de bouwmarkt biedt CTB eveneens financiële dienstverlening vanuit 5 regiokantoren. Terug naar Inhoudsopgave
---

22 november 2001

Gebruikers Vereniging BMS nu op eigen site!
Sinds kort beschikt de gv BMS over een website waar alles te vinden is over lid worden, nieuwsbrieven, doelstellingen enzovoort. Het adres is www.gvbms.nl. Terug naar Inhoudsopgave

---

20 november 2001

Fundamenteel Nieuwsbrief Speciaal
CTB Administratie en Advies informeert haar klanten zo goed en zo snel mogelijk over aanpassingen in de wet, in de CAO of in de verwerking bij CTB. Dit vindt plaats door middel van de Fundamenteel Nieuwsbrief. Nieuw is de speciale nieuwsbrief over de voorbereidingen voor de euroconversie. De brief en de zogeheten prikbordbijlage kunt u nu on line bekijken. Terug naar Inhoudsopgave

---

19 november 2001

PowerProject Teamplan 6.1: dè nieuwe generatie in projectmanagement!
* Vraag nu de informatie-cd aan!

* Lees de uitspraken van gebruikers.

U, als planner of werkvoorbereider, gaat dagelijks om met planningen, prognoses en kosten. Waarschijnlijk kent u CTB, leverancier van o.a. PowerProject, dè marktleider in de bouwnijverheid. CTB en PowerProject nodigen u van harte uit om kennis te maken met de nieuwe standaard in de bouw: PowerProject Teamplan®.
Lees er meer over op de planningspagina! Terug naar Inhoudsopgave
---