Agenda Tweede Kamer

Dit schema wordt regelmatig ververst.
Bekijk voor de laatste versie het originele schema.


** update 11.20 uur

*** update 12.30 uur

**** update 15.50 uur
vragenuur plaats. ***Hierbij komen de volgende vragen aan de orde (onder voorbehoud):

- de heer Weisglas (VVD) aan minister Pronk (Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer) over uitspraken van de minister over de bombardementen op Afghanistan. (Barend en Van Dorp, 16 november jl.)

- de heer Balkenende (CDA) aan minister-president Kok over eenheid van kabinetsbeleid. (n.a.v. uitlatingen van de minster van VROM inzake de bombardementen op Afghanistan)

- de heer Weekers (VVD) aan minister Borst-Eilers (Volksgezondheid, Welzijn en Sport) over de geheimhouding van medische missers.(Algemeen Dagblad, 16 november jl.)

- mevrouw Schreijer-Pierik (CDA) aan minister Jorritsma-Lebbink (Economische Zaken) over de voorgenomen sluiting van het bedrijf Wartsila bij Zwolle.

- mevrouw Ross-Van Dorp (CDA) aan minister Borst-Eilers (Volksgezondheid, Welzijn en Sport) over haar uitlatingen dat de huidige Wet Orgaandonatie vervangen zou moeten worden door een geen-bezwaar-systeem en over de verantwoordelijkheid van de minister voor de gebrekkige uitvoering van de huidige wet.

Vervolgens stelt de Kamer haar agenda voor de komende periode vast. jongstleden). **Dit onderwerp is heden komen te vervallen.

****Sociale Zaken en werkgelegenheid: 16.00 uur Klompezaal

Agenda: ingekomen brieven en procedures.