ZXFACTORY

ZXFactory stelt directeur operations aan

ZXFactory stelt directeur operations aan

Auke Hamersma is per 19 november aangesteld als directeur operations bij ZXFactory. Hij zal samenwerken met Ton Renes, algemeen directeur. Reden voor de aanstelling is de huidige en verwachte groei van het bedrijf.

Ede, 20 november 2001

Auke Hamersma, voormalig manager ICT Benelux bij AC, is per 19 november directeur operations bij ZXFactory. ZXFactory heeft de afgelopen maanden een flinke groei doorgemaakt in zowel activiteiten als personeelsbestand. Hieruit is de nieuwe functie van directeur operations voortgevloeid.

Auke Hamersma zal samen werken met Ton Renes, algemeen directeur. Hij richt zich op het structureren van de support en applicatie activiteiten en de financiële verantwoording van projecten. Over zijn functie bij ZXFactory zegt hij: .We gaan mét elkaar aan professionalisering van ZX werken. Niets meer en niets minder. .

Over ZXFactory
ZXFactory is een winstgevende onderneming met 40 enthousiaste medewerkers in het hart van Nederland. Het bedrijf is een snelgroeiende en ambitieuze onderneming. Voor 2001 zal de omzet 6,5 miljoen gulden bedragen. Er wordt een jaarlijkse groei van 30 tot 40 procent verwacht. ZXFactory is gespecialiseerd op het gebied van managed services voor het beheer van serverparken en webapplicaties, waaronder streaming media, unified messaging en content management oplossingen.
http://www.zx.nl

---

---