Ingezonden persbericht

Novaxess lanceert SDSL

AMSTERDAM, 13-11-2001 -- Novaxess, aanbieder van vaste telefonie, datacommunicatie- en internetdiensten voor de zakelijke markt, introduceert vandaag SDSL (Symmetrical Digital Subscriber Line) voor internet en datacommunicatie. Bedrijven en organisaties kunnen met SDSL, in tegenstelling tot met ADSL (Asymmetrical Digital Subscriber Line), even snel informatie verzenden als ontvangen, waardoor zij efficiënter kunnen werken.

Marc Destrée, CEO van Novaxess, zegt hierover: "SDSL is met name geschikt voor bedrijven die intensief gebruikmaken van internet, zoals webhosting bedrijven, organisaties die servers huisvesten en bedrijven die grote e-mail campagnes doen. Met de daadwerkelijk geleverde snelheid, de prijs per Kbit/s en de compleetheid van onze diensten die met SDSL is toegenomen, biedt Novaxess hen een eerlijke prijs/kwaliteit verhouding".

Internetdienst NovaNet uitgebreid Met SDSL is de productlijn NovaNet uitgebreid tot acht NovaNet pakketten. De pakketten variëren van een oplossing voor een relatief laag aantal gebruikers tot en met een supersnelle 2 Mb symmetrische internetoplossing voor intensief gebruik. Alle acht NovaNet pakketten bieden een permanent open internetverbinding tegen een vaste prijs per maand waarbij meerdere medewerkers tegelijkertijd van het internet gebruik kunnen maken. Verder bestaat elk pakket uit oplossingen voor e-mail en een website hosting.

SDSL voor bedrijfsnetwerken SDSL is ook beschikbaar voor de LAN-interconnect dienst NovaLink met symmetrische breedbandverbindingen van 256, 512, 1.024 en 2.048 Kbit/s snelheden. Met NovaLink kunnen organisaties en bedrijven hun vestigingen op één beveiligd netwerk aansluiten. NovaLink zorgt voor een permanent open verbinding tussen vestigingen en een efficiënte uitwisseling van gegevens. Bovendien zijn de kosten beheersbaar, omdat de ondernemer één vast bedrag per maand betaalt.



Ingezonden persbericht