Tower Technology introduceert Tower Virtual Mailroom

Fysieke postverwerking overbodig, werknemers beschermd

Amsterdam, 13 november 2001 Tower Technology, leverancier van invoer- en verwerkingssystemen voor documenten en content, levert met Tower Virtual Mailroom een uitstekend alternatief voor fysieke postverwerking. Tower Virtual Mailroom zorgt voor een veilig virtueel archief van alle inkomende post en vergroot de snelheid en veiligheid van de postverwerking. Het systeem beschermt organisaties en hun werknemers tegen directe blootstelling aan potentieel gevaarlijke poststukken.

Tower Virtual Mailroom beperkt het fysieke gedeelte van de postverwerking tot één centrale plek waar poststukken kunnen worden gescand, digitaal gesorteerd en elektronisch gedistribueerd. De verwerking van binnenkomende faxen is eveneens in het systeem geïntegreerd. Na de gebeurtenissen op 11 september 2001 is de aandacht van bedrijven voor een optimale en veilige postverwerking sterk toegenomen. Met Tower Virtual Mailroom kunnen zij hun personeel en post beschermen, risico s en aansprakelijkheid aanzienlijk verminderen en de postverwerking sterk verbeteren , aldus Steve Naylor, VP EMEA Marketing van Tower Technology.

De snelheid waarmee post kan worden verwerkt, wordt door Tower Virtual Mailroom sterk verhoogd. Het biedt bedrijven een systematische manier van archiveren en prioriteren. Bedrijfskritische post, zoals betalingen, rekeningen en contracten, kunnen op basis van vooraf vastgelegde bedrijfsafspraken direct worden doorgestuurd naar de juiste personen. De hoeveelheid junkmail kan ook drastisch worden verminderd. Ontvangers kunnen op meerdere manieren hun post inzien, bijvoorbeeld via een e-mailwaarschuwing en een speciale, beveiligde URL die de noodzaak van attachments overbodig maakt.

Over Tower Technology
Tower Technology is leverancier van oplossingen op het gebied van Transaction-Content Processing. Tower specialiseert zich daarbij op het ontwikkelen en inzetten van infrastructurele software voor het vastleggen, valideren en verwerken van e-business transacties. Tower's expertise op het gebied van e-Business maakt het bedrijven mogelijk om nieuwe en bestaande bedrijfskritische applicaties efficiënter in te zetten via het Web. De integratie van backoffice processen en al aanwezige gegevens met het Web leidt tot hogere inkomsten, kortere transactietijden en lagere kosten. Tower Technology bedient klanten over de gehele wereld en is gekend voor het afleveren van projecten binnen de afgesproken tijd en budget. Hoofdvestigingen bevinden zich in Noord-Amerika, Europa en Australië. Meer informatie: www.towertech.com.

Voor meer Informatie
Tower Technology
Suzanne Marwood
020-3012265
suzanne.marwood@towertechnology.co.uk

Whizpr
Peter Sips
0317-410483
tower@whizpr.nl