Persberichten politie Rivierenland

---

Dinsdag, 13 november 2001

---


* Dagoverzicht

Politie Rivierenland houdt grote verkeerscontrole op donderdag 15 november
OVERBETUWE - Donderdag 15 november zal van 06.00 uur tot 22.00 uur door de politie van het district Rivierenland een verkeerscontrole worden gehouden. Bij de controle ligt de focus op het voeren van de juiste verlichting en op snelheid. Speciale aandacht zal uitgaan naar het bromfietsverkeer. De controles worden uitgevoerd op locaties die door de burgers middels de gebiedagenten zijn aangegeven. Daarbij gaat het om plekken in Elst, Heteren, Zetten. Herveld, Driel en Oosterhout.
Jongen aangehouden wegens vernielen bushokje WESTERVOORT - In de avond van 12 november werd door drie jongens een bushokje aan 't Hoge Eind in Westervoort vernield. Een attente burger heeft een van de daders aangehouden en overgedragen aan de politie. Tegen de jongen, een 13-jarige inwoner van Westervoort, wordt proces-verbaal opgemaakt.
Fietsster botst tegen auto
ZEVENAAR - Gisteravond rond 21.00 reed een fietsster tegen een stilstaande auto op de Vondellaan aan. De fietsster, een 16-jarig meisje uit Zevenaar, reed met een opgestoken paraplu en had daardoor geen goed zicht op de weg. Daardoor merkte zij de auto die op de Vondellaan met waarschuwingslichten stond geparkeerd te laat op, met als gevolg de botsing. Het meisje werd voor controle per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Zij bleek geen verwondingen te hebben.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Politie Rivierenland
Postbus 21, 6900 AA Zevenaar
Internet: communicatie@politierivierenland.nl