Gemeente Deventer

EXTRA SERVICE BIJ VERLOPEN REISDOCUMENT

De afdeling Burgerzaken start met een extra service voor het aanvragen van een nieuw reisdocument. Als uw paspoort of identiteitskaart in januari of februari 2002 verloopt, dan ontvangt u in de week van 19 tot en met 25 november een brief met uiteraard informatie over het aanvragen van een reisdocument, het bijschrijven van kinderen en de kosten. Op deze wijze ontvangen alle inwoners, ruim vóór de datum dat hun reisdocument verloopt, tweemaandelijks informatie. Met deze extra service verwacht de afdeling Burgerzaken, dat u tijdig uw reisdocument komt aanvragen. Overigens moet u er wel rekening mee houden dat tussen het aanvragen en afgeven van een reisdocument een wachttijd van één week zit.

RUIMERE OPENINGSTIJDEN

De openingstijden van de afdeling Burgerzaken, locatie Deventer zijn verruimd. U kunt voortaan op woensdag en donderdag langer bij deze afdeling in het Stadskantoor terecht.

De nieuwe openingstijden van de afdeling Burgerzaken zijn:
* locatie Deventer, Stadskantoor, Burseplein 20:

* maandag, dinsdag en vrijdag van 8.30 tot 14 uur
* woensdag van 8.30 tot 16 uur

* donderdag van 8.30 tot 20 uur

Op donderdag kunt u van 16 tot 20 uur niet terecht voor verzoeken tot naturalisatie (aanvraag Nederlandse nationaliteit), de eerste inschrijving in de basisadministratie wegens vestiging in Nederland en het aanvragen van een verblijfsvergunning.

* locatie Schalkhaar, Koningin Wilhelminalaan 13:

* maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 10.30 uur

* geboorteloket Deventer Ziekenhuis, locatie St. Geertruiden:

* maandag tot en met vrijdag van 9 tot 10 uur
In het Deventer Ziekenhuis is het mogelijk aangifte te doen van geboorte, erkenning en naamskeuze.

INFORMATIE

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Burgerzaken, telefoon 693911 of de internetsite van de gemeente Deventer raadplegen:
www.deventer.nl.