LCI Technology Group NV

's-Hertogenbosch, Nederland - 13 november 2001

LCI vraagt surséance van betaling aan

LCI Technology Group NV te 's-Hertogenbosch zal heden een verzoek tot het verlenen van surséance van betaling indienen bij de Rechtbank 's-Hertogenbosch.

LCI maakte eerder bekend, vooral, als gevolg van een grootschalige fraude in haar Oostenrijkse dochtermaatschappijen, in liquiditeitsproblemen te zijn geraakt. Ook al slaagde zij er in om onder voorwaarden met ING Bank NV overeenstemming te bereiken over de terugkoop van een deel van haar schulden, een overbruggingskrediet om de continuïteit zeker te stellen gedurende de tijd die nodig is om een schuldvermindering te kunnen realiseren, kon niet tijdig genoeg worden verkregen.

De directie, in overleg met de Raad van Commissarissen, is tot de vaststelling gekomen, dat de middelen welke de procedure van uitstel van betaling biedt, niet kunnen worden gemist om LCI een kans te bieden op het treffen van een regeling met haar schuldeisers. In overleg met de te benoemen bewindvoerder zal, zonodig, een buitengewone aandeelhoudersvergadering bijeengeroepen worden om een toelichting te geven.

LCI Technology Group (LCI) is een groep van 22 bedrijven actief in de Informatie en Communicatie Technologie. Bij de bedrijven van LCI werken wereldwijd circa 1000 personen. De medewerkers van LCI zijn hoog gespecialiseerde ICT consultants, ontwikkelaars, uitvoerders en projectmanagers. Zij stellen hun kennis in dienst van meer dan 400 grote bedrijven en overheden.

LCI bedrijven zijn actief op de volgende gebieden: on-line education; security; wireless office information (B2B); Execution Chain Management; software & consulting; secure printing; authentication; E2E security; encryption; integration and services; media on-line content; content development; helpdesk; customer support; network monitoring; outsourcing; application software; application service providers; security consulting; mobile application development, etc.

LCI Technology Group is genoteerd op de effectenbeurs van Amsterdam, Euronext Amsterdam (tickersymbool: LCI).

LCI is actief in 14 landen in Europa en de Verenigde Staten met bedrijven die onder meer zijn gevestigd in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Tsjechië en de Verenigde Staten van Amerika. Het hoofdkantoor van LCI Technology Group NV is gevestigd in Nederland.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met:
· LCI Technology Group N.V.
Tel.: + 31 73 645 5255
Fax + 31 73 645 5296
E-mail info@nl.lcigroup.com

Opmerking: Bepaalde verklaringen en uitspraken in dit persbericht, voor zover niet historisch van aard en verifieerbaar, zijn 'toekomstgericht' en kunnen worden beschouwd als verwachtingen ten aanzien van toekomstige gebeurtenissen en resultaten met betrekking tot LCI Technology Group N.V. en haar zakelijke operaties. De voorspellingen die uit deze verklaringen en uitspraken kunnen worden afgeleid, zijn onderhevig aan risicofactoren en onzekerheden en als gevolg hiervan kunnen de daadwerkelijke resultaten van de LCI Technology Group N.V. aanzienlijk verschillen van de in dit persbericht beschreven of geïmpliceerde resultaten en prestaties.