Ingezonden persbericht

Analytical Applications introduceert S-PRO 3200

BRIELLE, 13-11-2001 -- Analytical Applications (AnaPlications) en O.I. Analytical zijn onlangs 'Contract Partners' geworden. Dit betekent dat AnaPlications in Nederland nu de officiële leverancier is van alle O.I. Produkten, waaronder de detectoren, instrumenten voor 'sample handling' en 'analyzers'. AnaPlications biedt nu ook O.I.'s S-PRO-3200 aan op de Nederlandse markt: een kant-en-klaar GC systeem, inclusief PFPD detectoren en 'Permeation Tube Oven' voor geautomatiseerde calibratie.

Analytical Applications speelt met het 'alles-in-één S-PRO-3200 GC Systeem' van O.I. Analytical in op de vraag naar een snel, betrouwbaar, accuraat, kant en klaar GC systeem met PFPD dat zwavel bevattende componenten in gasstromen kan detecteren en analyzeren. De stabiele en betrouwbare S-PRO 3200 is zeer nauwkeurig, heeft een goede reproduceerbaarheid en vereist weinig tot geen onderhoud.

De ingebouwde PFPD met zeer hoge gevoeligheid stelt u in staat een uiterst selectieve detectie van zwavelcomponenten te realiseren. De bijbehorende 'Permeation Tube Oven' zorgt voor volledig geautomatiseerde calibratie. De flow en drukregeling wordt gecontroleerd door de EPC van de Agilent 6890 GC.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer Hans Anderson en/of Karel Lund, tel. 0181-416 555, fax 0181-418 600, e-mail sales@anaplications.com / www.anaplications.com



Ingezonden persbericht