Ingezonden persbericht

Analytical Applications Europees leverancier O.I. Analytical

BRIELLE, 13-11-2001 -- Onlangs is Analytical Applications leverancier geworden van O.I. Analytical. O.I. Analytical levert instrumenten voor monsterverwerking, analyse en detectie die perfect aansluiten op onder andere de Agilent Gaschromatograaf. Door het aanbieden van produkten van verschillende leveranciers die samen één systeem vormen biedt AnaPlications haar klanten een zogeheten One-Stop-Shop.

Analytical Applications -dat al leverancier is van Gerstel, Agilent Technologies, Quantum Analytics, CDS Analytical, Pickering, Wasson en Entech- biedt nu ook aanvullende oplossingen op het gebied van zwavel detectie, halogeen detectie, stikstof detectie, aromaten en combinaties hiervan.

De detectoren van O.I. die Analytical Applications aanbiedt, zijn de Pulsed Flame Photometric Detector (PFPD), Halogen Specific Detector (XSD), Electrolytic Conductivity Detector (ELCD), Photoionization Detector (PID) en de Tandem Detectors PID/XSD, PID/ELCD en PID/FID. Een uitkomst voor alle laboratoria die op zoek zijn naar specifieke, veelzijdige, gevoelige en selectieve detectoren.

Naast de detectoren heeft O.I. ook de Purge-and-Trap Sample Concentrator in het programma.

Op het gebied van analyse heeft de Amerikaanse leverancier het S-PRO 3200 GC Systeem ontwikkeld. Dit systeem is uitermate geschikt voor de analyse van vluchtige zwavelcomponenten in verschillende typen gasstromen en is nu ook via AnaPlications in Nederland verkrijgbaar.



Ingezonden persbericht