Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting


Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting

Enquête Nutricia Nederland i.s.m. NCFS

13-11-2001
Uit onderzoek is gebleken dat de overdracht van dieetvoeding 'vanuit ziekenhuis naar thuissituatie' niet altijd zonder problemen verloopt. De informatie die patiënten ontvangen is niet altijd toereikend, het duurt lang voordat de zorgverzekeraar akkoord gaat, de verkeerde voeding wordt thuis bezorgd enzovoorts. Nutricia Nederland wil deze en andere knelpunten graag via een enquête in kaart brengen. Zij doet dat in samenwerking met de NCFS.

Indien u of uw kind(eren) wel eens vanuit het ziekenhuis met sondevoeding, drinkvoeding en/of dieetpreparaten naar huis is gegaan dan zouden wij u willen vragen deze enquête in te vullen. Wij hebben immers uw hulp nodig om dit traject en de problemen die er bij komen kijken te verzamelen. Vervolgens hopen wij een bijdrage te kunnen leveren bij het reduceren van deze knelpunten.

Omdat wij uw medewerking zeer op prijs stellen, stuurt Nutricia Nederland aan iedereen die een ingevulde enquête instuurt een Scandishake beker toe. Vergeet dan echter niet uw adres op het formulier te vermelden. Bij voorbaat dank voor uw medewerking!

De enquête is op drie manieren via deze website te verkrijgen. U kunt het bestand allereerst openen als Word-bestand. De vragenlijst opent zich dan in uw browser en u kunt de enquête vervolgens via uw browser (via Afdrukken in het menu Bestand) uitprinten.

U kunt de enquête ook in uw browser openen als PDF-bestand. Dit type bestand kunt u alleen openen en/of printen als u het programma Acrobat Reader op uw computer heeft (klik hier om dit programma desgewenst vanaf de website van Acrobat Reader te downloaden).

U kunt beide bestanden tot slot ook in één keer downloaden als (gecomprimeerd) WinZip bestand. Dit bestand met als naam "enquete_nutricia_ncfs.exe" pakt zichzelf uit zodra u het (na het downloaden) opstart.

Gebruik één van de onderstaande links:

Klik hier voor de enquête als Word-bestand (enquete_nutricia_ncfs.doc)
Klik hier voor de enquête als Acrobat Reader bestand (enquete_nutricia_ncfs.pdf)
Klik hier om beide bestanden te downloaden als WinZip-bestand (enquete_nutricia_ncfs.exe)

Mocht u de enquête liever per e-mail van ons ontvangen dan kan dat natuurlijk ook. Vraag ons dit dan even via info@ncfs.nl Wij zullen u de enquête dan per omgaande e-mailen.

Wij zouden het zeer op prijs stellen als u de enquête invult en retourneert vóór 15 december 2001 naar het volgende e-mailadres: Bianca.Drop@nutricia.nl (vermeld hierbij "CF-enquête").

Per post is ook mogelijk (een postzegel niet nodig!): Nutricia Nederland
t.a.v. Bianca Drop / Esther Smit
Antwoordnummer 10006
2700 VB Zoetermeer

© NCFS, Dr. A. Schweitzerweg 3, 3744 MG Baarn telefoon 035 - 64 79 257, fax 035 - 64 79 489, e-mail info@ncfs.nl

Geregistreerd bij het Centraal Bureau Fondsenwerving