Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 10-11-2001

Politieberichten district Heuvelrug, 12.00 uur
Auto boort zich in gevel woning

WIJK BIJ DUURSTEDE - Omstreeks kwart voor tien vrijdagavond, boorde zich een bestelauto in een woning aan de Moerbeiengaarde. Om onduidelijke reden reed de bestuurder van de auto de hoekwoning in en vluchtte daarna weg. Er gebeurden geen persoonlijke ongelukken, wel was de woning ernstig vernield. De gevel was eruit en het water van de centrale verwarming kwam neer op de inboedel.
De brandweer heeft de woning gestut waarna deze werd dichtgetimmerd. Voor de bewoners werd tijdelijk vervangende woonruimte gezocht. De politie stelt een onderzoek in naar de verdachte.

Snelheidscontroles

WIJK BIJ DURSTEDE Tussen half tien en kwart voor elf werd op de Hordenweg gecontroleerd op snelheid. Ongeveer 85 autos passeerden de lasergun waarmee de snelheid werd gemeten. Vier automobilisten kregen een bekeuring, de hoogst gemeten snelheid was 81 km/u, ter plaatse is maximaal 50 km/u toegestaan.

WOUDENBERG Tussen tien uur en twaalf uur werden aan de Zeisterweg gecontroleerd op snelheid. Van de 74 autos reden er vier te hard. Twee automobilisten reden 101 km/u, ter plaatse is 80 km/u toegestaan.