Ingezonden persbericht

Burn-out clinic in samenwerking met burnin.nl

ZANDVOORT, 09-10-2001 --
In de weekenden van 10 en 24 november en 8 december organiseert Bofit actieve burnoutbegeleiding uit Haarlem, een eerste Burn-out clinic.

De clinic is opgezet en ontwikkeld naar een idee van ervaringsdeskundige en mede oprichter, Ramon van Bergem (40 jaar) die een programma heeft samengesteld dat vooral praktisch is en direct leidt naar eigen herstelmogelijkheden. Speciaal voor de bezoekers van deze website heeft Bofit voor elke deelnemer m/v die zich via deze site inschrijft een introductie korting. De aanbieding is éénmalig en geschiedt op basis van eerste inschrijving.

Workshops:

`Uitwaaien op het strand´. Een wandeling met een ervaringsdeskundige die van zijn eigen burn-out crisis een voordeel heeft gemaakt.

De relatie met jezelf en hoe om te gaan met veranderingen

Lichaam en geest: je weer fit, gezond en gelukkig voelen door beweging en persoonlijke coaching.

Voor meer informatie:
http://www.burnin.nl

Bofit v.o.f. is aangesloten bij diverse branche organisaties en is gevestigd in Haarlem in het Instituut voor paramedische zorg, sport / revalidatie te Sandenburg 2 en staat geregistreerd onder handelsregisternummer 341 40 700 te Amsterdam. Zij heeft deelgenomen aan het Burn-out congres FNV van 23 mei 2001 en de campagne van de Nationale Fonds Geestelijke Volksgezondheid (NFGV) in het kader van ´gek op je werk´.



Ingezonden persbericht