Ingezonden persbericht

W.E. Scherpenhuijsen Rom voorzitter Raad van Commissarissen Netwerk Notarissen

De onlangs door de algemene vergadering van aandeelhouders geïnstalleerde Raad van Commissarissen van Netwerk Notarissen B.V. heeft uit haar midden de heer W.E. Scherpenhuijsen Rom gekozen tot voorzitter. De heer Scherpenhuijsen Rom vervult deze functie naast diverse andere commissariaten waaronder het voorzitterschap van de Raad van Commissarissen van NV SDU. Verder is hij onder meer voorzitter van de Raad voor Verkeer en Waterstaat. De heer Scherpenhuijsen Rom was voorheen bestuursvoorzitter van de NMB Postbankgroep en de ING-groep.

De Raad van Commissarissen bestaat naast de heer Scherpenhuijsen Rom uit de heren prof.dr. J.P.M. Stubbé en P. Jager.
De heer Stubbé is bijzonder hoogleraar aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Hij is gepromoveerd op fiscaalrechtelijke en civielrechtelijke aspecten van werknemersparticipatie. In 1988 heeft hij het Fiscaal Bureau voor het Notariaat te Den Haag opgericht, het huidige FBN Belastingadviseurs en Estate Planners. Hij is uitgever/hoofdredacteur van diverse periodieken gericht op de notariële praktijk en op het vakgebied van estate planning, waaronder FBN Fiscale Berichten voor het Notariaat, Notafax en Rechtstreeks over estate planning.

De heer Jager is algemeen directeur van Frisia Makelaars in Den Haag en lid van de Raad van Bestuur van Dynamis een samenwerkingsverband van makelaarskantoren. Hij vervult verder uiteenlopende bestuursfuncties, onder andere bij ABC Vastgoedmanagement, en heeft diverse commissariaten in de vastgoedwereld. De heer Jager was voorheen bestuursvoorzitter van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).