BroadVision onthult BroadVision One-To-One Content 6.0


Organisatie overkoepelende contentmanagement oplossing voor de complete contentlevenscyclus en gepersonaliseerde levering via web, print of draadloos.

Houten, 7 november 2001 - BroadVision Inc. (Nasdaq: BVSN), 's werelds toonaangevende leverancier van gepersonaliseerde e-business applicaties, onthult vandaag haar nieuwste contentmanagement oplossing; BroadVision One-To-One Content 6.0. De nieuwe applicatie is een belangrijk onderdeel van BroadVision's enterprise selfservice applicatie suite en biedt de meest open, schaalbare en intelligente oplossing voor alle delen van de contentlevenscyclus zoals; ontwerp, realisatie, onderhoud, uitvoering, distributie, analyse en verloop van content. Uiteraard wordt content gepersonaliseerd gepresenteerd via web, print of draadloos middels PDA.

BroadVision One-To-One Content 6.0 is een vooruitstrevende en zeer breed inzetbare applicatie ontstaan uit BroadVision One-To-One Publishing. Belangrijke toevoegingen omvatten onder meer; verbeterde prestatie voor toegenomen schaalbaarheid, rol-gebaseerde content publishing interface, ondersteuning voor het maken van gevalideerde XML content voor multi-channel levering en een verbeterde open structuur voor het vergemakkelijken van integratie in bedrijfsomgevingen.

"Een intelligente, contentmanagement applicatie voor de gehele contentlevenscyclus is een essentieel onderdeel van onze enterprise selfservice strategie. Hedendaagse bedrijven erkennen dat content een van de meest waardevolle bezittingen is en dat de mogelijkheid tot het aanpassen van content voor diverse doelgroepen binnen verschillende distributiekanalen een kritische succesfactor is", zegt Chris Grejtak, Chief Marketing Officer van BroadVision. "BroadVision One-To-One Content 6.0 maximaliseert de waarde van content door contentcreatie en -management eenvoudiger dan ooit te maken en iedere medewerker, klant of zakenpartner ervan te verzekeren dat zij de juiste informatie vanuit elk kanaal -website, portaal, papier, CD-ROM of draadloze apparatuur- krijgen."

"BroadVision One-To-One Content 6.0 is het resultaat van BroadVision's visie op contentmanagement voor de hele contentlevenscyclus. Het product, dat verder uitgebreid en tevens geïntegreerd kan worden in de complete suite van BroadVision enterprise selfservice producten, geeft BroadVision's portal en e-business producten een echte toegevoegde waarde," zegt Michael Maziarka, Director van het analysebureau CAP Ventures, Inc. "De robuuste ondersteuning voor XML content maakt de applicatie waardevol voor bedrijven die voordurend informatie moeten aanpassen, hergebruiken en publiceren voor verschillende media.

Een van de meest opvallende nieuwe onderdelen van BroadVision's One-To-One Content 6.0 is de toevoeging van Content Catalyst Web, een gebruikers interface die contentontwikkeling voor auteurs, recensenten en redacteuren eenvoudiger maakt. Gebruikmakend van J2EE technologieën zoals JavaServer Pages is Content Catalyst Web een eenvoudig te gebruiken en uit te bouwen browser gebaseerde interface voor het publiceren van content. De applicatie kan automatisch gevalideerde XML genereren van browser-gebaseerde formulieren. Dit maakt het her- en toekomstig gebruik van content voor diverse kanalen mogelijk zonder dat auteurs en redacteuren XML hoeven te leren. Content Catalyst Web is volledig rol-gebaseerd, minimaliseert de behoefte aan training en levert een gepersonaliseerde benadering voor contentcreatie en het contentmanagementproces.

BroadVision One-To-One Content 6.0 integreert met BroadVision One-To-One Enterprise en is in staat zeer gepersonaliseerde content te leveren binnen alle BroadVision selfservice applicaties. BroadVision One-To-One Content 6.0 kan content in bijna elke onderneming inzetten. Door BroadVision's open, XML gebaseerde Content Adapter is de verplaatsing van content binnen een grote variëteit van bronnen en bestemmingen mogelijk inclusief de verplaatsing van en naar back-end applicaties en applicatie servers zoals BEA Weblogic en IBM WebSphere en andere content distributie systemen. Het ondersteunen van gelabelde content zorgt ervoor dat het voor ondernemingen makkelijker wordt om dynamisch gepersonaliseerde content te leveren ongeacht de applicatie of het distributie mechanisme.

Andere verbeteringen zijn een op grotere schaal inzetbaarheid door de mogelijkheid complete content hiërarchieën te creëren en te verplaatsen. En ook verbeterd is de afhandeling van grafische afbeeldingen en bijlagen support voor efficiënte coördinatie van alle soorten gerelateerde document typen.

BroadVision One-To-One Content 6.0 is beschikbaar in het eerste kwartaal van 2002.

Over BroadVision
BroadVision (Nasdaq: BVSN, Neuer Market: BDN) enterprise selfservice applicaties veranderen de manier waarop bedrijven zaken doen naar een gepersonaliseerd selfservice model. Dit levert voor bedrijven direct meerwaarde op, doordat dit model groei stimuleert, kosten reduceert en productiviteit vergroot. Toonaangevende wereldwijde organisaties gebruiken BroadVision om hun enterprise selfservice initiatieven te ondersteunen. Door gebruik te maken van het web en draadloze apparatuur is het mogelijk om overal, eenduidig gepersonaliseerde informatie uit te wisselen waardoor synergie ontstaat tussen klanten, werknemers en partners.

Noot voor de redactie (