Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

woensdagmiddag 7 november 2001
15:25 woensdag 7 november 2001

Bert Visser
0592 - 331144
0651 - 611629

ASSEN

Een 23 jarige automobilist uit Stadskanaal is woensdagmorgen met nekletsel overgebracht naar het ziekenhuis in Assen . De man werd van achteren aangereden door een auto bestuurd door een 44 jarige vrouw uit Veenhuizen. Ze werd op de voor haar rijdende auto gedrukt door een auto bestuurd door een 31 jarige automobilist uit Emmen. Die bestuurder had te laat gezien dat de vrouw uit Veenhuizen afremde.

ANNEN

Bij een fietsencontrole op een school in Annen heeft de politie 43 fietsen van leerlingen afgekeurd op zaken als zijreflectie, bellen en loszittende handvatten.
Er zijn ruim driehonderd fietsen gekeurd. De verkeersouders van de school doen over twee weken de hercontrole.

MEPPEL

In Meppel zijn in de nacht van dinsdag op woensdag zeker zes autos opengebroken.
Van de zes autos stonden er vijf geparkeerd in de Jan Steenstraat. De zesde auto stond in de Pieter Aertsenstraat Het ging de dader(s) in alle gevallen om de radio-cd speler. Een van de aangevers was bovendien nog een gedeelte van zijn auto navigatiesysteem kwijt. Van alle auto is een ruit vernield.

MEPPEL

Bij een inbraak in het kantoor van een bedrijf aan de Zomerdijk in Meppel zijn dinsdagnacht drie looptelefoons, een radio-cd speler en een labelwriter gestolen. Verder werd nog zon 100 liter diesel gestolen uit de brandstoftank van een vrachtauto die op het terrein geparkeerd stond.

info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe