Ingezonden persbericht

persbericht

"CULINAIRE GILDE BRABANÇONNE VIERT 25 JARIG BESTAAN".

Het Culinaire Gilde Brabançonne (CGB) ontwikkelde zich in de voorbije 25 jaar tot een grote 'professionele' club van kookamateurs op een (culinair) niveau dat er zeker mag zijn. Het CGB dat in 1976 werd opgericht telt circa 340 leden verdeeld over 20 kookavonden en nog eens 350 'buitenleden' die koken volgens de receptuur van het CGB. De leden van elke brigade komenéén maal per maand bijeen in de gilderuimte aan de Eindhovenseweg in Valkenswaard. De activiteiten tijdens deze avond richten zich op de bereiding en het kritisch proeven van het maandelijkse meergangenmenu dat elke maand in het clubblad de 'Liaison' verschijnt. De receptuur van de menu's wordt aangeleverd door docenten van de Hoge Hotelschool Maastricht. Tijdens de 'chefsavond', elke eerste donderdag van de maand, wordt de receptuur van elk gerecht van het menu van de volgende maand bereid, geproefd en kritisch besproken en eventueel bijgeschaafd.

Indien u meer informatie wenst kunt u contact opnemen met de voorzitter van het CGB Bas Bakermans (040) 253 49 02 of met PR-adviseur drs. Joop Schaffels (040) 221 63 79

Ik hoop u hiermee voldoende op de hoogte te hebben gesteld.

Met vriendelijke groeten,

Joop Schaffels

SCHAFFELS TEKST & PUBLICITEIT
Steenoven 4, 5626 DK Eindhoven
(Bedrijventerrein 'Kapelbeemd')
Tel: +31 (0)40 221 63 79
Fax +31 (0)40 221 56 71
E-mail : info@schaffels.nl
http://www.schaffels.nl

Schaffels Tekst & Publiciteit participeert in Phasis Communication Works BV