Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Emmen-Centrum krijgt nieuwe wijkchef
08:20 woensdag 7 november 2001

Ernest Zinsmeyer 0591 662014 / 06 22662875

EMMEN
Emmen-Centrum krijgt een nieuwe wijkchef.
Met ingang van 1 november jl. is Martje Kommer (43) benoemd in deze functie. Ze zal daadwerkelijk op haar nieuwe plek gaan werken met ingang van 1 mei 2002. Tot dat moment, de dag waarop hij de dienst zal verlaten, blijft Albert Scheper verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in Emmen-Centrum.
Martje Kommer werkt sinds 1978 bij de politie in Drenthe. Ruim 15 jaar werkte ze als medewerkster Basis Politie Zorg in de kop van Drenthe, te weten in Vries en Eelde.
In 1994 begon ze met de studie aan de Nederlandse Politie Academie. In 1997 rondde ze deze opleiding af, en is vervolgens benoemd als plaatsvervangend wijkchef in Meppel. Daar werkte ze twee jaar, waarna ze in februari 2000 als beleidsmedewerkster werd geplaatst bij de korpsleiding, in het regiobureau in Assen. Sinds enkele maanden werkt ze bij de Divisie Recherche, als waarnemer van de plaatsvervangend Divisiechef. Daarnaast werkt ze als projectleider aan Koninginnedag 2002, en is ze bij andere projecten betrokken waaronder het Europroject. Het komende half jaar zal ze gebruiken om deze lopende werkzaamheden af te ronden, en om in te werken in haar nieuwe functie.

Mededeling voor de media

---
De installatie van Martje Kommer, door districtschef Arie de Bruyn, vindt woensdagochtend 7 november 2001 om 11.00 uur plaats in zalencentrum De Giraf, Van Schaikweg 55 in Emmen. Vertegenwoordigers van de media zijn namens de leiding van District Oost van harte uitgenodigd om daarbij aanwezig te zjn.

---
info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe