Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 6-11-2001

Politieberichten district Lekstroom, 09.55 uur
Auto in de brand

HOUTEN Op maandag 5 november is brand in een auto ontstaan. De auto raakte zwaar beschadigd.

Rond kwart over vijf in de middag stopte een 57-jarige man met zijn auto op De Borch. Toen hij optrok, sloeg de auto af. Bij het vervolgens weer starten van de auto, hoorde de bestuurder een knal en zag een grote hoeveelheid rook onder de motorkap vandaan komen. De brandweer en politie werden gewaarschuwd. Terwijl de brandweer de auto bluste, werd het verkeer door de politie via De Campen omgeleid. De auto raakte zwaar beschadigd en moest worden weggesleept.

Jongen valt met fiets

NIEUWEGEIN Op maandag 5 november is een jongen met zijn fiets ten val gekomen en daarbij gewond geraakt.

Rond kwart over twee in de middag fietste een 15-jarige jongen uit Houten tezamen met twee vrienden over de Plettenburgsebrug. Zij reden met zijn drieën naast elkaar. Doordat de 15-jarige met het stuur van zijn fiets aan de jas van één van zijn vrienden bleef hangen, kwam hij ten val. Daarbij raakte hij even buiten bewustzijn en liep schaafwonden aan zijn handen en hoofd op. Hij is per ambulance naar het Sint Antoniusziekenhuis in Nieuwegein gebracht.

Winkeldief aangehouden

NIEUWEGEIN Op maandag 5 november is een man voor winkeldiefstal aangehouden.

Rond acht uur in de avond zag een medewerker van een winkel aan de Passage dat een man enige levensmiddelen uit de stelling pakte en deze onder zijn jas stopte. De man passeerde vervolgens de kassa zonder de goederen af te rekenen. Hij werd door de medewerker aangehouden.

De verdachte, een 30-jarige man uit Utrecht, is door politiemensen naar het politiebureau overgebracht. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.