Carros

7UP maakt rentree in Formule 1

Bliksemstart door samenwerking met BMW.Williams

(06 november 2001)

7UP maakt zijn rentree in de snelle wereld van Formule 1. Vanaf 2002 zal PepsiCo Beverages International een samenwerking aangaan met het succesvolle Formule 1 team van BMW.Williams met topcoureurs Juan Pablo Montoya en Ralf Schumacher als belangrijkste ingrediënten in de strijd om de wereldtitel. 7UP's racebanden worden in Nederland verder versterkt met de aankondiging van een driejarige samenwerking met het bekende team Bleekemolen.

Formule 1 is één van de meest opwindende en snelst groeiende sporten in de wereld. BMW.Williams kent een lange en succesvolle geschiedenis met diverse wereldtitels en hoort met haar sterke uitstraling en talentvolle coureurs tot de absolute top in deze eliteklasse van de autosport. "BMW.Williams was het afgelopen seizoen de smaakmaker van het kampioenschap. Ze hebben een dynamische en frisse uitstraling en vormen een perfecte match met 7UP", aldus Bernd Spelbos, marketing manager Pepsi en 7UP in Nederland.

Racebeleving op alle niveaus
In Nederland heeft 7UP in de bekende autosportfamilie Bleekemolen een passende partner gevonden. Bleekemolen, die met zijn talentvolle rijders in diverse raceklassen uitkomt, geeft ook racecursussen en heeft diverse kart centra.

7UP wil met deze samenwerking de ontwikkeling en de opleiding van jonge, talentvolle Nederlandse coureurs ondersteunen. Het snelle van de racewereld en de verfrissing van 7UP komen nu samen. Deze sportieve combinatie maakt de wereld van het racen nog leuker en toegankelijker voor het miljoenen publiek over de hele wereld. De Formule 1 wagens van BMW.Williams en Team Bleekemolen zullen in 2002 onder meer een rol spelen in commercials en promotionele activiteiten van 7UP.