XS4ALL

XS4ALL NIEUWS BACK

XS4ALL INTRODUCEERT NIEUWE HOSTINGDIENSTEN

XS4ALL, 6 november 2001

XS4ALL introduceert nieuwe hostingdiensten onder Windows en voert opnieuw prijsverlagingen door. Het hostingaanbod is uitgebreid met de Basic Website Windows en de Professional Website Windows. Met de introductie van de nieuwe diensten, beschikt XS4ALL over een compleet hostingportfolio.

Bij XS4ALL is hosting, inclusief registratie van een domeinnaam, mogelijk vanaf EUR 22,- / NLG 48,48 per maand. Voor kleine websites is er Shared Webhosting onder Unix of Windows. Voor zware en complexe websites biedt XS4ALL Dedicated Hosting onder FreeBSD UNIX of Windows en Dedicated Server onder Linux of Windows 2000. Alle servers staan in een hypermodern cybercentre in Amsterdam. Het risico op calamiteiten wordt daar geminimaliseerd door de juiste stroomvoorziening, klimaatbeheersing en brandpreventie. Alle servers zijn via het dubbel uitgevoerde gigabit netwerk rechtstreeks aangesloten op de Amsterdam Internet Exchange (AMS-IX) en verschillende internationale verbindingen.

Op 1 juni voerde XS4ALL al een prijsverlaging door voor de Basic Website Unix, de Advanced Website Unix en het registreren van domeinnamen. Nu worden ook de Advanced Website Windows en de Professional Website Unix goedkoper. De prijsdaling is mogelijk omdat XS4ALL niet langer onderscheid maakt tussen peering en non-peering dataverkeer en door de groei van XS4ALL op de zakelijke markt. De Advanced Website Windows kost voortaan EUR 50,- / NLG 110,19 en de Professional Website Unix EUR 100,- / NLG 220,37 per maand. Bij elk abonnement is een vaste hoeveelheid dataverkeer inbegrepen; extra dataverkeer wordt maandelijks gefactureerd op basis van nacalculatie.

Meer informatie over hostingdiensten van XS4ALL leest u via http://www.xs4all.nl/diensten/hosting .
Voor advies of vragen kunt u bellen met 020-3987653 of mailen naar webhosting@xs4all.nl .