HEINEKEN NV

Alfred H. Heineken treedt af als voorzitter op 25 april 2002

Persinformatie

Amsterdam, 6 november 2001

Alfred H. Heineken treedt af als voorzitter van de Raad van Beheer van Heineken Holding N.V. op 25 april 2002.

Heineken Holding N.V. maakt bekend dat de heer dr. A.H. Heineken de wens te kennen heeft gegeven af te treden als voorzitter en gedelegeerd lid van de Raad van Beheer van Heineken Holding N.V. tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 25 april 2002. De heer mr. M. Das zal de heer Heineken opvolgen als voorzitter.

Aan de Algemene Vergadering van Aandeelhouders zal worden voorgesteld om mevrouw C.L. de Carvalho tot gedelegeerd lid van de Raad van Beheer van Heineken Holding N.V. te benoemen. Mevrouw De Carvalho is op dit moment lid van de Raad van Beheer.

De heer drs. J.M. de Jong zal aftreden als lid van de Raad van Beheer. Er zal een voorstel op de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Heineken Holding N.V. worden ingediend om de heer ir. K. Vuursteen te benoemen tot lid van de Raad van Beheer. Zoals eerder bekendgemaakt zal de heer Vuursteen op 25 april 2002 aftreden als voorzitter van de Raad van Bestuur van Heineken N.V.

Na goedkeuring van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders wordt de samenstelling van de Raad van Beheer van Heineken Holding N.V. als volgt:

De heer mr. M. Das, voorzitter Mevrouw C.L. de Carvalho, gedelegeerd lid De heer ir. D.P. Hoyer De heer ir. K. Vuursteen

Persinformatie Manel Vrijenhoek Telefoon: 020 - 52 39 355

Beleggers- en analisteninformatie Jack Blanken Tel: 020 - 52 39 518

Heineken N.V.

06 nov 01 17:44