Politiebericht Boxtel 6-11-2001
Politiebericht district Aa & Dommel

DISTRICT AA & DOMMEL INBRAAK AUTO`S

In de nacht van maandag op dinsdag is ingebroken in twee auto`s die aan de Berkenheuveld-reef in Vught geparkeerd stonden. Van de auto`s werd een ruit ingeslagen. Uit een auto werd de autoradiocd-speler gestolen. Vermoedelijk is men gestoord door het autoalarm van de tweede auto. Maandagavond is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Broekwal in Helvoirt. Een ruit werd vernield, waardoor men in de auto kon komen. De autoradio en een jas werden gestolen.

INBRAAK WONINGEN, Boxtel

In de nacht van maandag op dinsdag is in een viertal woning ingebroken. Zowel bij wonin-gen aan de Monteverdistraat, de Beukums als aan de Pellenwever in Boxtel wist men door te hengelen binnen te komen. Uit de woningen zijn onder andere autopapieren, een tas, een fototoestel, een videocamera en een laptop gestolen. Door deuren op het nachtslot te draaien kan voorkomen worden dat men door hengelen bin-nen kan komen.

SLUIPVERKEER, Vught

Dinsdagmorgen zijn 11 autobestuurders bekeurd omdat ze oneigenlijk gebruik van de afrit Vught maakten. Dergelijke controles passen binnen de aangekondigde controles om de ver-keersagressie aan te pakken.

MAN GEWOND BIJ VAL, Vught

Op de kruising Sint Elisabethstraat - Vlasmeersestraat in Vught is dinsdagmiddag een 67-jarige man uit Vught door nog onbekende oorzaak met zijn fiets gevallen. De man is met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis in Den Bosch, waar hij is opgenomen.

INBREKERS OVERLOPEN, Boxtel

Dinsdagmiddag zijn bij een woning aan de Vorsenpoel in Boxtel twee inbrekers overlopen. Rond 12.00 uur kwam de bewoonster thuis. Toen ze de voordeur openmaakte, zag ze in de hal twee mannen staan. Toen ze de vrouw zagen sloegen de twee mannen op de vlucht. Ze wisten via de achterdeur uit de woning te ontkomen. De mannen waren de woning binnen gedrongen door een lichtkoepel open te breken. In de woning hadden ze verschillende spullen klaar gezet om mee te nemen. Het betrof twee mannen van rond de 30 jaar, een van ongeveer 1.80 meter en een van onge-veer 1.65 meter lang. Ze hadden beide een licht getinte huid en zwart haar. Ze droegen don-kere kleding.