Politiebericht Venlo 6-11-2001
Mediaberichten 6 november (laatste bericht)

VENLO - Winkeldief aangehouden

VENLO De politie heeft dinsdagmiddag een 17-jarige jongen uit Georgië aangehouden op verdenking van poging tot winkeldiefstal. Een getuige had gezien dat de verdachte een geprepareerde tas bij zich had. De jongen werd staandegehouden op de Klaasstraat. Hij probeerde te ontkomen maar kon worden overmeesterd en geboeid worden vervoerd naar het politiebureau. De man werd voor verder verhoor ingesloten.

HELDEN Verkeerscontrole

HELDEN - De politie heeft bij een verkeerscontrole op verschillende locaties binnen het bewakingsgebied van de basiseenheid Helden, onder andere op de Middenpeelweg in Sevenum, 62 bekeuringen uitgedeeld. 36 automobilisten zijn bekeurd voor het overtreden van de maximumsnelheid, 16 bestuurders voor het rijden zonder verlichting, twee automobilisten voor het niet hebben van een duidelijk zichtbare kentekenplaat en verder zijn er 6 bekeuringen opgemaakt voor uiteenlopende overtredingen.

REGIO - 432 bekeuringen bij snelheidscontroles

REGIO - De politie heeft maandag bij snelheidscontroles in Weert, Leunen, Castenray, Heide, Belfeld en Venlo 432 automobilisten bekeurd.

WEERT - Bij een snelheidscontrole op de Industriekade in Weert en de Frans Strouxstraat in Stramproy heeft de politie maandag 20 bekeuringen uitgedeeld. De hoogste snelheid van de gecontroleerde voertuigen bedroeg 87 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan.

LEUNEN - Bij een snelheidscontrole op de Albionstraat heeft de politie maandagmiddag 38 automobilisten bekeurd. De hoogste snelheid van de 569 gecontroleerde voertuigen bedroeg 77 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan.

HEIDE - Bij een snelheidscontrole op de Deurneseweg heeft de politie dinsdagmorgen 27 automobilisten bekeurd. De hoogste snelheid van de 596 gecontroleerde voertuigen 112 km/uur waar maximaal 80 km/uur is toegestaan.

CASTENRAY - Bij een snelheidscontrole op de Horsterweg heeft de politie dinsdag 29 automobilisten bekeurd. De hoogste snelheid van de 213 gecontroleerde voertuigen bedroeg 86 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan.

VENLO - Bij een snelheidscontrole op de Kaldenkerkerweg heeft de politie dinsdagmorgen 193 automobilisten bekeurd. De hoogste snelheid van de 1020 gecontroleerde voertuigen bedroeg 88 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan.

BELFELD - Bij een snelheidscontrole op de Rijksweg Noord heeft de politie dinsdag 125 automobilisten bekeurd. De hoogste snelheid van de 1323 gecontroleerde voertuigen bedroeg 81 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan.

PANNINGEN Vuurwerk

PANNINGEN - Op de Beekstraat in Panningen is maandagmiddag een 13-jarige jongen uit Beringe en een 14-jarige jongen uit Panningen staande gehouden. Een politieman in burgerkleding betrapte de jongens op het bezit van vuurwerk. Vervolgens hebben de jongens een verklaring afgelegd op het politiebureau. De jongens zullen naar bureau Halt worden doorverwezen.