Seminar & Expositie E-Zorg

Het toepassen van E-Business in de zorgsector: van beleid naar praktijk
6 november 2001 Triavium Nijmegen

INLEIDING

Op dinsdag 6 november 2001 organiseert het Centrum voor Kennis Communicatie voor de eerste keer:
Het seminar & expositie E-Zorg; het toepassen van E-Business in de zorgsector; van beleid naar praktijk.

De aanleiding voor dit seminar & expositie is de overweldigende belangstelling voor het event ICT Zorg dat door het Centrum voor Kennis Communicatie op 3 en 4 april 2001 voor de 2e keer georganiseerd wordt in De Reehorst te Ede (www.ictzorg.nl )
Met name de ontwikkelingen op het gebied van internet- en intranetapplicaties voor de totale gezondheids- en welzijnssector nemen een toevlucht en staan uitermate in de belangstelling .Zowel internet als intranet zijn effectieve middelen om de kwaliteit van de Nederlandse zorgsector te verhogen.

Het seminar
Het seminar bestaat uit een plenair gedeelte met vier onafhankelijke lezingen van deskundigen op het gebied van E-Business voor de zorgsector, afgewisseld met maximaal 12 parallellezingen van exposanten die een E-Business oplossing bieden op het gebied van:


* interne bedrijfsvoering (o.a. voor inkoop, financiering, personeelsbeleid, opleidingen, besturing/voortgang zorgprocessen voor management, maar ook operationele applicaties voor clientregistratie en zorgondersteuning)

* externe bedrijfsvoering tussen diverse zorginstellingen en instanties in de gehele gezondheids- en welzijnszorg

* het realiseren van een efficiënte en kwalitatieve zorg t.b.v. de client/patient (o.a. betere voorlichting via websites, toegankelijke info over instellingen, zorgvarianten en wachtlijsten)

De expositie
Voor specifieke vragen of demonstraties kan men terecht op de expositiemarkt van de deelnemende exposanten.

Voor wie bestemd?
directieleden, financieel managers, controllers, ICT-managers, algemeen managers, inkoopmanagers, projectmanagers, kwaliteitsmanagers, unitmanagers, zorghoofden etc. van tehuizen, instellingen, instituten en praktijken op het gebied van de gezondheids- en welzijnszorg, alsmede adviesbureaus in deze sector


www.ckc-seminars.nl