Politiebericht Eindhoven e.o. 5-11-2001

Politieberichten

Eindhoven: Auto gestolen
Vanaf de Tongelresestraat is tussen zaterdag 22.00 uur en zondagmiddag 13.45 uur een grijze Fiat Uno met het kenteken FD-TD-62 gestolen.

Eindhoven: Vals paspoort
In het kantoor van de Belastingdienst aan de Karel de Grotelaan is maandagmiddag rond 12.00 uur een 33-jarige Eindhovenaar aangehouden. Hij wordt verdacht van het aanvragen van een sofi-nummer met een vals paspoort. De man is voor onderzoek overgebracht naar het politiebureau.

Helmond: Fiets uit schuur weggenomen
Uit een niet afgesloten schuur behorende bij een woning aan de Twentehof is zondag tussen 9.45 en 10.15 uur een fiets gestolen. De dader kwam aan de achterzijde van de woning in de tuin door een poort open te breken.

Helmond: Auto gestolen
Vanaf de Blinkertsestraat is tussen zondagavond 20.00 uur en maandagochtend 7.00 uur een rode Seat Cordoba uit Polen met het kenteken VR 05572 gestolen.

Asten: Inbraak in vrachtwagen
Uit een vrachtwagen die geparkeerd stond aan de Nobisweg is tussen vrijdagavond 20.00 uur en maandagochtend 21.00 uur ingebroken. Uit de vrachtwagen werden vier portemonnees met kleingeld in diverse valuta weggenomen. De waarde van het kleingeld bedraagt ongeveer 150 gulden. Verder werd een wegenkaart weggenomen. Hoe de dader in de cabine is gekomen is nog onduidelijk.

Bergeijk: Snelheidscontrole
Tijdens een snelheidscontrole zijn op de Broekstraat maandag tussen 10.30 en 12.00 uur 445 voertuigen op snelheid gecontroleerd. 52 bestuurders reden harder dan de toegestane snelheid van 80 km/u. De hoogst gemeten snelheid is 123 km/u.

Son: Insluiper neemt geldkistje en sigaretten mee

Een insluiper heeft zondag een geldkistje en drie sloffen sigaretten uit een bedrijf op het industrieterrein Ekkersrijt weggehaald. In het geldkistje zaten declaratiebonnen, enkele pasjes, een paspoort en enkele duizenden guldens aan buitenlands geld. De toegangsdeur van het bedrijf was niet op slot.