Gemeente Leeuwarden

Op de Agenda ¦ Raadsadviescommissie voor Welzijn (5/11) ¦ Commissie Stadsontwikkeling (6/11) ¦ Stukken voor de vergaderingen Raadsadviescommissie voor Welzijn (5/11) Gewijzigde agenda voor de openbare vergadering van op maandag 5 november 2001, om 19.30 uur in kamer 32 van het Bestuurscentrum Leeuwarden, Groeneweg 1 in Leeuwarden.
1. Opening.

2. Vaststellen van de Mededelingenlijst.
3. Vaststellen van het verslag van de commissievergadering van 13 september 2001.

4. Vaststellen van het verslag van de commissievergadering van 24 september 2001.

5. Vaststellen van de Lijst van toezeggingen.
6. Adviesaanvraag inzake Tussentijds advies inzake zendtijdtoewijzing Mercurius.

7. a. Memo van de voorzitter van de commissie Welzijn over de behandeling van voorstellen inzake spoedprocedures onderwijshuisvesting.
b. Adviesaanvraag inzake Aanvraag spoedprocedure eerste inrichting, meubilair en aanpassing van het gebouw ten behoeve van het Praktijkonderwijs aan de Da Costaschool.
8. Adviesaanvraag inzake Raadsvoorstel Plan van Aanpak Onderwijskansenplan.

9. Adviesaanvraag inzake Besteding extra middelen Regeling uitbreiding kinderopvang en buitenschoolse opvang (op verzoek van D66 - raadsvergadering 15 oktober 2001).
10. Adviesaanvraag inzake Toekomst jongerenwerk Leeuwarden.
11. Adviesaanvraag inzake Contracten in het kader van Lokaal Sociaal Beleid.

12. Adviesaanvraag inzake Nadere motivering en uitwerking voorstel Perspectiefnota 2002-2005 "Investerings-programma Lokaal Sociaal Beleid" (volgnr. N-407).

13. Rondvraag.

14. Sluiting.
De agendapunten Adviesaanvraag inzake de Nota Onderwijshuisvesting "Scholen onder dak" en de Adviesaanvraag inzake Vaststelling onderwijshuisvestingsbudget, het huisvestingsprogramma en het huisvestingsoverzicht onderwijs voor het jaar 2002, alsmede de discussie over het Lokaal Zorgbeleid worden doorgeschoven naar een volgende vergadering.
Commissie Stadsontwikkeling (6/11)
Openbare vergadering op 6 november 2001 om 19.30 uur in het Bedrijfsrestaurant Stadskantoor, Oldehoofsterkerkhof 2 in Leeuwarden.
1. Opening en mededelingen.

2. Verslagen van de openbare vergaderingen van 11 en 18 september 2001.

3. Lorentzkade.

4. Nieuwestad 71.

5. Voorstel herinrichting Brol, Voorstreek (tussen de Kelders en Wortelhaven), Kelders, Over de Kelders, Naauw, Groentemarkt en Berlikumermarkt.

6. Stedenbouwkundig plan 3e fase Zuiderburen.
7. Beleid gehandicaptenparkeerplaatsen en -kaarten.
8. Vaststelling van het bestemmingsplan "Partiële herziening van het bestemmingsplan Huizum-Badweg, MCL augustus 2000".
9. Voorbereidingsbesluit ex art. 21 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening en vrijstellingsprocedure ex artikel 19, lid 1 WRO voor het oprichten van een bouwmaterialenhandel van Raab/Kärcher op een perceel aan de Drachtsterweg (gelegen naast het voormalig BP-station) te Leeuwarden.

10. Rondvraag.

11. Sluiting.
De stukken voor de openbare vergaderingen liggen ter inzage bij de centrale balie in de hal van het Stadskantoor aan het Oldehoofsterkerkhof 2 in Leeuwarden en bij de Openbare Bibliotheek aan de Wirdumerdijk 34 in Leeuwarden.

De stukken voor de vergaderingen vindt u ook op de internetsite van de gemeente: www.leeuwarden.nl. Wilt u inspreken bij een bepaald punt, dan zou het heel prettig zijn als u dit van te voren doorgeeft aan de secretaris van de commissie, tel. 233 80 81.