Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 2-11-2001

Politieberichten district Binnensticht, 09.20 uur
Snelheidscontroles

DEN DOLDER Donderdagavond tussen zeven uur en acht uur werd op snelheid gecontroleerd op de Dolderseweg, tussen de Hertenlaan en de Van Ostadelaan.
Er passeerden 732 autos het meetpunt. Daarvan reden er 59 te hard. Een bestuurder reed bijna twee keer de toegestane snelheid, namelijk 152 km/u in plaats van de toegestane 80 km/u.

GROENEKAN Op de Koningin Wilhelminaweg werd tussen half tien en twaalf uur een snelheidscontrole gehouden. Er reden 989 autos voorbij het meetpunt. 135 Automobilisten kregen een proces-verbaal omdat zij te hard reden. Ter plaatse is maximaal 50 km/u toegestaan, een bestuurder reed ruim twee keer zo hard: 108 km/u.

Bromfieters op de bon

BILTHOVEN Veertien bromfietsers werden donderdagmiddag tussen twee uur en half vier gecontroleerd op de Soestdijkseweg Noord en de Noord Houdringelaan. Elf overtredingen werden geconstateerd, waarvan zeven voor het opvoeren van de bromfiets, twee voor het niet dragen van de helm, een voor het ontbreken van een bromfietscertificaat en een voor het rijden op het fietspad.