Ingezonden persbericht


Geachte mevrouw, heer,

Op dit moment zijn de garnalenvangsten bijzonder goed. Vissers zijn verrast door het grote aanbod. Graag nodigen wij u uit om op vrijdag 2 november zelf te constateren dat het goed gaat met de Hollandse garnaal. Op deze dag willen wij met een paar garnalenkotters vanuit de haven van Stellendam een korte vaartocht maken. Aansluitend gaan we in Middelharnis lunchen. Naast de Hollandse garnaal kunt u hier kennis maken met diverse tropische garnalensoorten die in Nederland in afzet sterk toenemen.

Het programma ziet er als volgt uit:
08.30 uur Ontvangst in Visafslag Stellendam door de heer H. Venema, directeur UFA (United Fish Auctions) 09.00 uur Garnalen vissen
12.00 uur Terug in de haven, vertrek naar Middelharnis 12.30 uur Aankomst in restaurant De Hooge Heerlijkheid in Middelharnis Lunch met een proeverij van garnalen
Toelichting op de garnalencampagne van het Nederlands Visbureau 16.00 uur Einde programma

Graag nodigen wij u uit aan deze excursie deel te nemen. Gezien het vroege tijdstip van het begin van het programma bieden wij u de mogelijkheid te overnachten in Goedereede.

Via het bijgevoegde antwoordformulier kunt u aan ons kenbaar maken of u op onze uitnodiging ingaat. Ook kunt u aangeven of u gebruik wilt maken van de overnachtingsmogelijkheid. Wij verzoeken u voor 23 oktober 2001 te reageren. Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt u van ons gedetailleerde gegevens omtrent het programma. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lisette Wassenaar, tel. 070 3369652 of per e-mail l.wassenaar@visbureau.nl.

Met vriendelijke groeten,

NEDERLANDS VISBUREAU

Tilly Sintnicolaas

Antwoordformulier

Persexcursie garnalen

2 november 2001 in Stellendam

S.v.p. aankruisen wat van toepassing is:

0 Ja, ik ben aanwezig tijdens de persexcursie garnalen in Stellendam op vrijdag 2 november. 0 Ik maak gebruik van de mogelijk om te overnachten op 1 november in Goedereede. 0 Nee, ik kan niet aanwezig zijn, maar ontvang graag de persinformatie.

Adres: ____________________________________________________________

Postcode: ______________________ Plaats: _______________________________

Telefoon: ____________________________________________________________

Fax: ____________________________________________________________

Stuur dit formulier, het liefst per fax, vóór 23 oktober retour aan: Nederlands Visbureau
Postbus 72
2280 AB Rijswijk
fax. 070 395 29 50