Gemeente Emmen


---

Persbericht:Bezoek Bouwplan 2001, 1 november 2001

2 en 3 november aanstaande
Breng een bezoek aan Bouwplan 2001

Op vrijdag 2 en zaterdag 3 november aanstaande wordt de beurs Bouwplan 2001 in het Congrescentrum De Giraf in Emmen georganiseerd. Burgemeester Bijl opent Bouwplan 2001 op vrijdagmiddag om 14.00 uur bij de stand van de gemeente Emmen.

De bouwbeurs presenteert een aantal zeer actuele themas. Naast het thema 'Licht' komen tevens de nieuwste woontrends aan bod. Ook wordt er aandacht besteed aan herstructurering van wijken in de gemeente Emmen. Natuurlijk is er, zoals voorgaande jaren, veel aandacht voor duurzaam bouwen. Bij het informatiepunt Duurzaam Bouwen kan men informatie krijgen over de nieuwste innovaties.

Stand gemeente Emmen
Ook dit jaar is de gemeente Emmen weer met een stand op de beurs aanwezig. In deze stand is informatie te vinden over bouwprojecten, resultaten van het woonbelevingsonderzoek, Emmen Revisited en algemene informatie over Emmen.

U bent van harte welkom een bezoek te brengen aan de beurs en aan onze stand. Vrijdag 2 november is de beurs geopend van 14.00 tot 22.00 uur, zaterdag 3 november is de beurs open van 10.00 tot 17.00 uur.


---

Alle rechten voorbehouden. Aan de op deze pagina's gepresenteerde informatie kunnen geen rechten worden ontleend
(c) 2001 Gemeente Emmen