C/TAC-Align

s-Hertogenbosch, 1 november 2001

News

C/TAC-ALIGN SLUIT MEERJARIG SAP BEHEERCONTRACT MET ALDIPRESS.

C/TAC-Align heeft overeenstemming bereikt voor het beheer van de verschillende SAP-systemen van Aldipress. De overeenkomst, met een omvang van EUR 2,7 miljoen, heeft een looptijd van 3 jaar. Het beheer van de SAP-systemen van Aldipress zal door C/TAC-Align grotendeels op afstand worden uitgevoerd.

Aldipress, sinds 1 oktober onderdeel van het Finse mediaconcern SanomaWSOY, werkt al meerdere jaren met SAP R/3 en SAP BW informatiesystemen voor de ondersteuning van de belangrijkste bedrijfsprocessen. Aldipress, met het hoofdkantoor in Utrecht en distributiecentra in Amsterdam en Arnhem, verzorgt voor uitgevers en retailers de distributie en marketingondersteuning van tijdschriften in de losse verkoop.

De gesloten overeenkomst heeft betrekking op het operationele en technische beheer van het SAP-systeem (functioneel beheer, technisch beheer en beheer van alle SAP-maatwerk toepassingen). Voor Aldipress is dit de logische vervolgstap. Na de implementatiefase van SAP is het voor Aldipress van belang om het volledige operationele en technisch beheer betrouwbaar en professioneel in te vullen. Pieter Meeuwis, binnen C/TAC-Align verantwoordelijk voor de busines-unit Beheer, ziet het als een bevestiging en een verdere uitbouw van de goede relatie met Aldipress: "Onze relatie met Aldipress is gebaseerd op partnership, omdat we intensief samenwerken met de IT-staf en de business-analisten van Aldipress.

Vanwege de specialistische aard van de activiteiten vragen klanten steeds vaker om een professioneel beheer van hun SAP-systemen. Met de aanwezige ervaring en expertise op dit vakgebied is C/TAC-Align uitstekend in staat om in te spelen op deze toenemende vraag."