Politiebericht Eindhoven 1-11-2001

1ePersberichtdonderdag1november2001

Politieberichten

Eindhoven: Verdachte aangehouden
Woensdagavond om 21.05 uur is op de Mathildelaan een 17-jarige bromfietser uit Eindhoven aangehouden. Bij controle bleek hij te rijden op een gestolen bromfiets. De jongen is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. De bromfiets is voor verder onderzoek veilig gesteld.

Eindhoven: Verdachte diefstal bromfiets aangehouden Woensdagavond rond 23.55 uur is op de Leenderweg een 29-jarige man uit Eindhoven aangehouden. Een 18-jarige jongen uit Valkenswaard zag de Eindhovenaar daar op zijn bromfiets rijden. Kort daarvoor had de 18-jarige jongen zijn bromfiets afgesloten voor een pand op de Leenderweg geplaatst. De 18-jarige jongen reed naar de Eindhovenaar, hield hem aan en waarschuwde de politie. De bij verdachte aangetroffen draadkniptang is inbe-slaggenomen. Voor nader onderzoek is verdachte ingesloten in het politiebureau.

Eindhoven: Verdachte aangehouden
Woensdagavond om 23.40 uur is op de Boschdijk een 46-jarige man uit Helmond aangehou-den. Hij had daar in een restaurant voor fl. 40,- gegeten en weigerde te betalen. De gewaar-schuwde politie heeft verdachte overgebracht naar het politiebureau.

Eindhoven: Alcohol
Donderdagmorgen rond 2.15 uur is op de Kleine Berg een 28-jarige automobilist uit Best aangehouden. Bij controle bleek de man gedronken te hebben. Hij blies 1,60 pro mille. De man kreeg een rijverbod van 8 uur opgelegd. Zijn rijbewijs is ingevorderd. Tegen verdachte is proces-verbaal opgemaakt.

Eindhoven: Verdachte aangehouden
Donderdagmorgen om 3.00 uur is een 28-jarige automobilist uit Eindhoven aangehouden. Kort daarvoor had hij een stopteken van een politiesurveillance op de Halve Maanstraat genegeerd. Na een korte achtervolging reed de automobilist zich vast op de Kootwijkstraat. Bij het voertuig zijn twee zakje met cocaïne aangetroffen en inbeslaggenomen. De verdachte is voor nader onderzoek ingesloten in het politiebureau.

Duizel: Inbraak in een woning
Woensdagavond tussen 19.00 en 21.30 uur is ingebroken in een woning aan de Groen-straat. De achterdeur is opengebroken. Uit de woning zijn sieraden, geld, kleding en een gsm gestolen.

Maarheeze: Verdachten aangehouden
Woensdagavond rond 21.50 uur controleerde een politiepatrouille op de Vogelsberg een 39-jarige automobilist uit Monchengladbach. Bij controle bleek hij geen verzekeringsgegevens te kunnen verstrekken. In de auto lagen diverse dozen. Hierop is hij met zijn auto, voor nader onderzoek, naar het politiebureau te Maarheeze gereden. Bij controle zijn in de veertien dozen 900 hennepplanten aangetroffen. De automobilist en zijn twee passagiers, 26 en 45 jaar, uit Venlo zijn aangehouden en voor onderzoek ingesloten in het politiebureau. De hennepplanten zijn inbeslaggenomen. De auto is veilig gesteld aan het politiebureau.

Veldhoven: Inbraak in een woning
Woensdagavond is ingebroken in een woning aan de Lunet. Aan de achterzijde is een raam geforceerd. Uit de woning zijn een stereo, een video en munten gestolen.

Deurne: Diefstal vrachtauto
Donderdag tussen 1.15 en 7.30 uur is vanaf de Haspelweg een blauwe vrachtauto, Mercedes Benz 410D, kenteken VJ-34-FY, gestolen.

Asten: Inbraak in een woning
Tussen woensdagavond 20.10 en donderdagmorgen 2.50 uur is ingebroken in een woning aan het Wolfsplein. Aan de achterzijde is de bijkeukendeur geforceerd. Uit de woning zijn sieraden, geld, 300 CDs, een KTV en audiovisuele apparatuur.

Someren: Aanrijding met gewonde
Woensdagmiddag rond 16.00 uur raakte bij een aanrijding op de Speelheuvelstraat een 77-jarige fietster uit Someren gewond. Zij fietste komende uit de richting van de Tuinstraat naar de Speelheuvelstraat. Daar fietste zij linksaf en verleende geen vrije doorgang aan een 16-jarige bromfietser uit Someren die daar rechtdoor reed. De vrouw kwam ten val en klaagde over pijn aan haar bekken. Zij is overgebracht naar het St. Annaziekenhuis.

Best: Inbraak in een bedrijf
Afgelopen nacht is ingebroken in een bedrijf aan De Waal. Een ruit van het bedrijf is vernield. Uit het pand verdwenen 2 computers met toebehoren.

Son: Verkeerscontrole
Donderdagmorgen tussen 7.30 en 9.15 uur is op de parallelweg van de Nieuwstraat een ver-keerscontrole gehouden. 12 bestuurders kregen een bon voor het negeren van een geslo-tenverklaring.

Op de parallelweg van Hendrik Veenemanstraat is donderdag tussen 8.40 en 9.25 uur een verkeerscontrole gehouden. 26 bestuurders kregen een proces-verbaal. 17x voor het nege-ren van een geslotenverklaring; 8x negeren roodlicht en 1x rijden over het fietspad.

Gerwen: Inbraak in een bedrijf
Tussen woensdagavond 18.30 en donderdagmorgen 5.30 uur is ingebroken in een bedrijf aan de Kerkakkers. Van de roldeur is een ruit uitgenomen. Uit de in het pand staande bedrijfsbussen zijn diverse gereedschappen en gsms gestolen.