Newconomy

Newconomy verkoopt Wish-NokNok aan Tiscali

Amsterdam, 1 november 2001

Newconomy N.V. (Euro.NM: NEWY) maakt bekend dat zij, tezamen met Scaramea N.V., een overeenkomst heeft getekend voor de verkoop van de activiteiten van Wish-NokNok aan Tiscali B.V., de Nederlandse dochteronderneming van Tiscali S.p.A. (Nuovo Mercato, Milan: TIS; Nouveau Marché, Paris: 005773). De activiteiten worden aan Tiscali B.V. verkocht voor een bedrag van EUR 2,3 miljoen (NLG 5 miljoen) in contanten. Alle internetactiviteiten voor consumenten en de zakelijke markt alsmede het voltallig personeel zullen overgaan naar Tiscali. Newconomy was voor 66,7% aandeelhouder in Wish-NokNok Holding B.V.en Scaramea voor 33,3%.

Newconomy voert met PPN (Publishing Partners Nederland) nadere gesprekken over de resultante van deze transactie. Newconomy is ervan overtuigd dat door deze transactie de belangen van de aandeelhouders van Newconomy, de belangen van de Wish-NokNok medewerkers en haar klanten het best gediend zijn.

Tevens maakt Newconomy bekend dat zij op maandag 12 november voorbeurs de resultaten over het derde kwartaal 2001 bekend zal maken.

Voor nadere informatie (