Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Donderdagmiddag 1 november 2001
16:05 donderdag 1 november 2001

Ernest Zinsmeyer: 0591-662014/ 06-22662875
Het perspiket wordt vanaf vanmiddag overgenomen door Dirk Neef)

EMMEN
Aanrijding met letsel
Donderdagochtend zijn aan de Statenweg, twee automobilisten, een 28-jarige man en een 18-jarige vrouw uit deze plaats tegen elkaar aan gebotst. Door de laaghangende zon zag de 28-jarige bestuurder de vrouw niet aankomen. De 18-jarige vrouw had letsel aan haar been.

HOOGEVEEN
Diefstal auto
Woensdagnacht is aan de Pollux een blauwe Ford Sierra stationcar weggenomen. De 36-jarige eigenaar meldde de diefstal donderdagochtend.

EMMEN
Woninginbraak
Woensdagnacht is ingebroken in een woning aan de Looweg. Om binnen te komen is de achterdeur opengebroken. De 59-jarige bewoner mist onder andere geld en sieraden.

ASSEN
Woninginbraak
Woensdagnacht is ingebroken in een woning aan de Heklanden. De buitendeur is opengebroken en uit de garage zijn twee Batavus fietsen gestolen. De 57-jarige bewoner merkte vanochtend de diefstal.

KLAZIENAVEEN
Inbraak bedrijf
Woensdagnacht is bij een inbraak in een bedrijf aan de Koriander een aantal computers gestolen. Om binnen te komen is een raam van de toegangsdeur vernield. Ook bleek er een gat in het hek te zijn vernield. De 35-jarige bedrijfsleider deed aangifte van diefstal van in totaal 17 computers.


---
info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe