Gemeente Wassenaar

Toekenning gemeentelijke legpenning

01-11-2001


Op 1 november aanstaande zal wethouder mevr. drs A. Vriesendorp-Dutilh aan mevrouw S. Koot-Hoefakker en mevrouw A. Verboon-Hoefakker twee gemeentelijke legpenningen uitreiken vanwege hun jarenlange inzet voor Jazz-Ballet Kerkehout.

Jazz-Ballet Kerkehout bestaat dit jaar 25 jaar en het jubileum wordt vanaf 1 november gevierd met een receptie en diverse uitvoeringen op
2,3 en 4 november.


Mevrouw Koot-Hoefakker en mevrouw Verboon-Hoefakker zijn beide sinds de oprichting actief betrokken bij Jazz-Ballet Kerkehout. De beide zusjes geven wekelijks gedurende een aantal uren per week jazzballet en aerobics in het Buurtcentrum. Zeer veel jongeren, zowel binnen als buiten Het Kerkehout nemen deel, of hebben deelgenomen aan de lessen en optredens van Jazz-Ballet Kerkehout. Beide dames vervullen binnen de Wassenaarse samenleving in het algemeen en in Kerkehout in het bijzonder door hun activiteiten een grote sociale, sportieve en maatschappelijke rol.

De legpenningen worden op 1 november om 18.00 uur in Buurtcentrum Kerkehout, (Charlottestraat 5 te Wassenaar) uitgereikt.