Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Donderdagochtend 1 november 2001
10:42 donderdag 1 november 2001

Ernest Zinsmeyer: 0592-662014/ 06- 22662875

GIETEN
Aanrijding met letsel
Woensdagavond tegen 18.15 uur is aan de Gasselterweg een 22-jarige vrouw uit Gasselternijveenschemond tegen een aanhangwagen van een 32-jarige man uit Gieten gereden. De man wilde zijn auto met aanhangwagen op zijn inrit parkeren toen de vrouw aan kwam rijden. Een inzittende van de combinatie en de 22-jarige bestuurster zijn overgebracht naar het Refaja ziekenhuis. Laatstgenoemde had last van borst- en nekklachten.

OUDEMOLEN
Alcomobilist aangehouden
Woensdagmiddag is een 61-jarige automobilist uit deze plaats gecontroleerd op de Linthorst Homanweg. Bij de ademtest blies hij 825 ugl. Zijn rijbewijs werd ingenomen en hij kreeg een snelrechtdagvaarding.

HOOGEVEEN
Auto-inbraak
Woensdagavond tussen 19.30 uur en 00.30 uur is, aan de Blankensplein, in de auto van een 28-jarige inwoner van deze plaats ingebroken. De ruit van de auto is ingeslagen en vervolgens hebben de daders een autoradio-CD-speler meegenomen en een aantal cds.

ASSEN
Auto-inbraak
Donderdag vroeg in de morgen is aan de Schultestraat ingebroken in de auto van een inwoner uit Zaltbommel. De dader heeft een radardetector meegenomen.

MEPPEL
Diefstal in bedrijf
Woensdagnacht rond halftwee is ingebroken in een café aan de Stationsweg. De dader heeft een lade van de kassa meegenomen en een beetje kleingeld.

ERICA
Diefstal in bedrijf
Woensdagnacht is ingebroken in een sloperij aan de Verlengde Vaart. Ter plaatse bleek dat de lades waren opengemaakt. Er mistte ook ietwat aan kleingeld, en er werd een digitale camera meegenomen.

ROLDE
Diefstal in bedrijf
Donderdagochtend rond halfvijf is er ingebroken in een supermarkt aan de Hoofdstraat. De dader heeft, na eerst een raam kapot te hebben geslagen, een hoeveelheid sigaretten meegenomen.

EMMEN
Diefstal in bedrijf
Donderdagochtend rond halfvijf is aan de Monetpassage ingebroken. De dader, die eerst over een hek is geklommen, heeft rond de 20 videocameras uit een vitrinekast weggenomen. Om binnen te komen werd een raam vernield.

ANNEN
Woninginbraak
Woensdagavond is ingebroken in een woning aan de Zuidlaarderweg. De 67-jarige bewoner merkte dit bij thuiskomst. De dader kwam binnen door een raam van de bijkeuken te vernielen. Uit de woning verdween onder meer een geldkistje, een stereoset en een t.v.


---
info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe