Partij van de Arbeid

PERSBERICHT PvdA

Den Haag, 31 oktober 2001

MELKERT EN SANTI BEZOEKEN MOLUKSE GEMEENSCHAP IN ALPHEN AAN DEN RIJN

Donderdag 1 november bezoeken PvdA-fractievoorzitter Ad Melkert en Tweede-Kamerlid Usman Santi de Molukse gemeenschap in Alphen aan den Rijn. Het bezoek begint om 10.15 uur met een ontvangst door de burgemeester van Alphen aan den Rijn en vertegenwoordigers van de Molukse samenleving op de hoek Wilgenlaan-Eikenlaan in de Molukse wijk. Van daaruit maakt men een korte wandeling door de wijk naar Kaju Putih aan de Dennenlaan 3.

In Kaju Putih worden de PvdA-ers welkom geheten door de voorzitter die een korte uitleg geeft over het werk en het programma van SKP, waarna korte presentaties volgen over de samenwerking op het terrein van onderwijs- en opvoedingsondersteuning. Vervolgens gaat Ad Melkert in gesprek met deelnemers aan onder meer de activiteiten Opstap, Opvoeden Zo en leesbevordering.

Om 12.15 uur wordt het bezoek aan Kaju Putih afgesloten en vertrekken Melkert en Santi naar het zorgcentrum Rijnzate. In het zorgcentrum Rijnzate, Magnoliastraat 16, brengen zij om 12.30 uur een kort bezoek aan Bunga Larat, de dagopvang voor Molukse ouderen.

Voor nadere informatie Susan Baart 06-21 56 69 52