Ingezonden persbericht

Persbericht

Netwerk Gebruikersgroep Nederland verhuist naar nieuwe locatie

Tiel, 17 oktober 2001 - Het verenigingsbureau van de Netwerk Gebruikersgroep Nederland (NGN) verhuist per 1 november naar een nieuwe locatie. De NGN is de afgelopen twee jaar gegroeid door onder meer een toename van haar ledenbestand, uitbreiding van haar activiteiten zoals de oprichting van de verschillende Special Interest Groups en de groei van het aantal medewerkers in het vereningsbureau.

Het nieuwe bezoekadres van de Netwerk Gebruikersgroep Nederland is: Kersenboogerd 3-5, 4003 BW in Tiel. Het postadres blijft ongewijzigd: Postbus 319, 4000 AH in Tiel. De NGN blijft bereikbaar op telefoonnummer 0344 661323, faxnummer 0344 661546, via e-mail op info@ngn.nl. De website blijft bereikbaar via www.ngn.nl

Over de Netwerk Gebruikersgroep Nederland
De Netwerk Gebruikersgroep Nederland (NGN) brengt sinds 1989 IT- en netwerkprofessionals met elkaar in contact en vormt een onafhankelijk platform waar de leden kennis kunnen opdoen en ervaringen met elkaar kunnen uitwisselen. De NGN heeft zich hierdoor ontwikkeld tot een autoriteit op netwerkgebied. De NGN heeft ca. 4.000 leden en is één van de grootste professionele en onafhankelijke netwerkverenigingen ter wereld. Zij biedt haar leden onder meer de volgende diensten:
- Het jaarlijks NGN Netwerkcongres

- Het vakblad LanVision

- Up2Date cd's met updates van netwerkprogrammatuur
- Een website (www.ngn.nl) met waardevolle discussierubrieken, software etc.

- Themadagen, lezingen en workshops

- Special Interest Groups

- Een nieuwsbrief welke twee maal per week per e-mail verschijnt
- Interessante aanbiedingen en kortingen voor leden

---
Noot voor de redactie,