Ingezonden persbericht

UITNODIGING

Kennisnet en ThinkQuest delen hun kennis en organiseren samen op 31 oktober 2001 een geweldige dag. Wij nodigen u van harte uit om deze dag bij te wonen.

's Morgens zal vooral in het teken staan van vakcommunities en kringen: de digitale omgevingen voor docenten, waar zij elkaar on-line kunnen ontmoeten, samenwerken en lesgeven. Op deze dag worden er workshops, lezingen, demonstraties en een forum gegeven, over communities en on-line lesgeven.

Vanaf 11.30 start de finale van ThinkQuest voor de Klas met om 12:30 uur de prijsuitreiking door Minister Hermans. 's Middags vindt de grote finale plaats van de andere ThinkQuest-webstrijden, waarvoor teams van leerlingen van basisscholen en het voortgezet onderwijs educatieve websites hebben ontwikkeld. De winnaars van ThinkQuest 2001 zullen dan bekend gemaakt worden.

Om u een overzicht te geven wat deze dag u te bieden heeft, vindt u bijgevoegd het volledige programma. Zoals u ziet, zijn er in het programma diverse parallelsessies, waarin u vrij bent om te kiezen welke u bij wilt wonen.

Natuurlijk hopen wij dat u hierbij aanwezig wilt zijn. We verzoeken u vriendelijk uw deelname (graag voor 28 sept.) te bevestigen via het inschrijvingsformulier op onze website.

http://www.thinkquest.nl/finale/31oktober.html

Uiteraard is deelname aan deze dag voor u kosteloos. U ontvangt na uw inschrijving zowel via e-mail als half oktober per post een bevestiging.

Voor meer informatie:

www.kennisnet.nl/docent/conferentie/docentendag http://www.thinkquest.nl/finale2001

Met vriendelijke groet,
ThinkQuest Nederland en Kennisnet

Noot voor de redactie,